MASH: Major Houlihanová po letech zavzpomínala na natáčení

MASH: Major Houlihanová po letech zavzpomínala na natáčení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Představitelka Margaret Houlihanové Loretta Swit se podělila o své vzpomínky. V galerii najdete její aktuální podobu i fotky z natáčení seriálu MASH.

Pamatujete si ještě na Margaret "Šťabajznu" Houlihanovou? Pokud jste milovníci seriálu MASH, tak samozřejmě že ano. Loretta Swit, její představitelka, dala před pár týdny rozhovor, ve kterém necelých 50 let od premiéry zavzpomínala na natáčení. 

Na dotaz, jak vypadal klasický natáčecí den, odpověděla: "V maskérně a kostymérně jsme museli být v 8 ráno, takže jsem vstávala v 6. Ráda jsem byla na place dříve. Bylo v tom pro mě něco magického. Bylo ticho a svítily lampy. Harry Morgan (představitel Shermana Pottera, pozn. red.) tam býval také brzy. Už se nemohl dočkat, až bude na place," nechala se slyšet Loretta s tím, že běžný natáčecí den trval tak 8 až 9 hodin. Pokud se nějaké scény nestihly natočit, odložily se na jeden předem daný den, který byl určený na dotočení všech restů. Tak jednou za dva týdny.

TOP 5 herců, kteří hořce litovali, že opustili roli v seriálu
 

Asi nejveseleji zavzpomínala Loretta na představitele legendárního Radara Garyho Burghoffa: "Natočili jsme s Garym dvě společné scény, na které jsme se posléze nemohli dívat, aniž bychom nepropukli v hysterický smích. Bylo to tak vtipné. Dokonce jsme si volali po telefonu a chechtali se. Kombinace Margaret a Radara vás prostě donutí se smát. Jednou třeba přišel do mého stanu a já ho obvinila, že mi zírá na nohy. Ukázalo se, že to bude jedna z nejvtipnějších scén. Brečela jsem. Tak strašně jsem se smála. Těšila jsem se, že se na to další ráno podívám znovu, zda je to opravdu tak vtipné, protože jsme měli doslova bolesti břicha od smíchu," nechala se slyšet herečka s tím, že dodnes prožívá ten smích znovu a znovu, kdykoliv se na scénu podívá. Vy ji můžete zhlédnout na videu níže. 

Pro představu, jak Loretta Swit vypadá dnes, jsme vám do galerie umístili dva screeny z jejího dva roky starého rozhovoru. Dále si můžete v galerii prohlédnout několik zákulisních fotek z natáčení seriálu MASH, který má dodnes miliony příznivců po celém světě.

Zdroj: FromTheDesk

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu