Živí mrtví: Nová fotka ukazuje poslední momenty Ricka Grimese

Živí mrtví: Nová fotka ukazuje poslední momenty Ricka Grimese | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 18 obrázků
Hlavní postavě se krátí čas na nové fotce. Prohlédněte si ji v galerii.

Živí mrtví se vrátí už skoro za měsíc se svojí 9. řadou, kdo se však dlouho neohřeje, bude představitel hlavní postavy Andrew Lincoln. Ten dal přednost rodičovství před kariérou, což mu nijak zezaslíváme. Jak se s námi ovšem rozloučí, to bude jistě do osudného momentu zahaleno tajemstvím.

Živí mrtví: 5 teorií, jak tvůrci vyřeší odchod Lincolna
 

Stanice AMC nedávno zveřejnila pár nových fotek z nadcházející řady (všechny najdete dole v galerii) a mezi nimi se našla i jedna, na které se dost možná odehrává jeden z nejzásadnějších momentů této řady, ne-li celého seriálu. V galerii ho najdete hned na prvním místě. Vidíme na ní Ricka společně s jeho přítelkyní Michonne a malou dcerou Judith a vypadá to jako jedna z jejich posledních chvilek či dokonce rozloučení. Celá momentka navíc působí výrazně sladčeji a hlavně smutněji, když si uvědomíme, že po odchodu Carla nyní Rick dává sbohem i svému poslednímu potomkovi. 

Na Comic Conu v San Diegu se Andrew Lincoln o svém odchodu dokonce rozpovídal. I když nemohl říci nic konkrétního, ke své odpovědi dodal, že chce, aby byl jeho odchod opravdu speciální. Tuto výpověď navíc podpořil i producent a tvůrce komiskové předlohy Robert Kirkman svým dodatkem, že plánují něco opravdu úžasného. Ať už nás čeká cokoliv, rozhodně si myslím, že se dočkáme minimálně důstojného rozloučení.

Zdroj: TVline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Já | 05.09.2018 08:01
Jakoby ta poslední série nebyla už tak o úplném hovně. Řekl bych že se celá série točila jen okolo smrti Carla který sice byl jedna z hlavních postav ale stejně mi nikdy k srdci nepřirostl a ani nemohl s tím vším co posral. Jeho dopis na rozloučenou úplně křičel "sem debílek co nerozumí tomu co se děje". Pokud má teď umřít Říci co můžu čekat? Třeba celý díl o tom jak se valí ve vlastní krvi, další o tom jak přemýšlí o svém životě pak ještě stihne udělat nějaký proslov a v dalším díle půjde pod kytky a bude se to točit okolo toho jak to na všechny působí a jak šou všichni v hajzlu.. sakra doufám že se mé předtuše ani nepřiblíží protože to by byla další úplně zbytečná série
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu