Profesor T: Nova uvede novou detektivku po vzoru Belgičanů

Profesor T: Nova uvede novou detektivku po vzoru Belgičanů | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Televize Prima se s novým seriálem Krejzovi příliš nepředvedla. A co nám přinese na podzim Nova?

S novým kriminálním seriálem Profesor T chce TV Nova navázat na úspěch kriminálek jako Dáma a Král. Seriál, která bude mít premiéru už v říjnu, divákům představí uznávaného profesora kriminologie Jáchyma Taubera. Život podivínského samorosta se svérázným smyslem pro humor se však radikálně změní, když jej navštíví jeho bývalá studentka, dnes nadporučice kriminální policie Amálie Drápalová. Ta ho požádá o pomoc při řešení složitého a citlivého případu. Ani jeden z nich netuší, že se jejich zprvu nahodilá spolupráce stane pravidlem, jenž rámuje tento atraktivní detektivní seriál.

Krejzovi: První dojmy přinesly jen stud a trapnost
 

Každá epizoda sleduje nový případ, který musí Amálie a její kolegové vyřešit za pomoci geniálního, avšak asociálního profesora. Když se ale postupně dozvídáme, že Amáliina šéfová je bývalou profesorovou přítelkyní, že její kolega je do Amálie bezmezně zamilován a že vedoucí útvaru má problémy s alkoholem, je jasné, že osobní linky a vývoj těchto postav budou nedílnou součástí tohoto zbrusu nového seriálu.

V hlavních rolích se představí Pavel Řezníček (Profesor T. / Jáchym Tauber), Sarah Haváčová (Amálie Drápalová), Aleš Petráš, Jitka Schneiderová, Luboš Veselý a další. Seriál vzniká pod režijní taktovou Tomáše Mašína a Michala Blaška. Na scénářích spolupracují Petr Jarchovský, Michal Samir, Evita Naušová a Pavel Kilián.

Při čtení popisu seriálu z tiskové zprávy TV Nova nám Profesor T. okamžitě evokoval seriál Fringe (Hranice nemožného) a jeho hlavní postavu Dr. Waltera Bishopa. Po podrobnějším prozkoumání jsme zjistili, že obdobný seriál s totožným názvem už existuje. V Belgii. Nova tak očividně reaguje na mezinárodní trend infiltrovat do kriminálních seriálů všelijaké podivínské mistry v oboru. Jak se s námětem poperou čeští tvůrci, to budeme bedlivě sledovat. 

Fotky z Profesora T i belgického Professora T. si prohlédněte v galerii. Můžete je porovnat. Budete se možná až smát, jak snímky splývají v jedno.

Zdroj: TV Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu