Živí mrtví: Nové promo odhaluje Neganův návrat

Živí mrtví: Nové promo odhaluje Neganův návrat | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 20 obrázků
Největší tyran se chystá na svou druhou šanci na pomstu?  

Příchod záporáka Negana na scénu bylo přesně to pravé osvěžení, které seriál Živí mrtví potřeboval. V současné době je sice držen v šachu jako Rickův vězeň, takže nějakou chvíli nebude dostávat tolik prostoru, jak jsme zvyklí, ovšem ničemu to vadit nebude. Tuto všemi oblíbenou postavu budeme s jistotou vídat ještě hodně dlouho a díky odchodu herce Andrewa Lincolna alias Ricka by mohl celkem rychle znovu nastat jeho čas. Protože, přiznejme si, vděčnější postav tu nenajdeme.

Živí mrtví: Parta nových záporáků se představuje
 

Jeho návrat ostatně potvrzuje nově zveřejněné promo, které nás připravuje na poslední epizody Ricka Grimese. Také si zde ale můžete všimnout nenápadného pomrknutí na budoucnost ohledně Neganových dalších kroků. Promo nám totiž krom nových záběrů ukazuje i Neganův proslov, který je zakončen větou: „Nezachraňujete svět, jen ho pro mě připravujete.“ Bez větší námahy se tedy dá odhadnout, že Negan se už brzy rozloučí s výhledem na mříže a vymění ho za šanci na pomstu. Ale co bude následovat potom?

I přes to, že se bude Rick snažit svého hlavního nepřítele přesvědčit, že nová civilizace jde vybudovat na vzájemné spolupráci, nejspíše to Neganovu mysl nijak výrazně nepozmění, ani jeho pohled na svět. Proto pravděpodobně i nadále zůstane tou největší hrozbou a uvidíme, jak se jeho dějová linka vyvrbí, zvlášť po příchodu nové hrozby pro naše hrdiny, Šeptači. A kdo ví. V nabídce stále zůstává možnost, že se z něho časem přece jen stane kladná postava. Sice mizivá možnost, ale stále dost uvěřitelná. Nové promo můžete shlédnout pod článkem.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu