Zaklínač: Henry Cavill jako Geralt odhalen na prvním videu

Zaklínač: Henry Cavill jako Geralt odhalen na prvním videu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Řezník z Blavikenu s tváří filmového Supermana se ukázal na prvním videu.

Kolem seriálové adaptace Zaklínače od Netflixu se v poslední době namluvilo dost s ohledem na castingové novinky. Největší rozruch vyvolalo zřejmě obsazení hlavní role Geralta, kterého ztvární známý herec Henry Cavill. Obsazení tak ikonické a mezi fanoušky oblíbené role jako je Geralt z Rivie pochopitelně vyvolalo diskuze, avšak pravdou je, že málokdo si dokázal opravdu představit, jak bude herec v roli vypadat. Seriál se pomalu začíná natáčet a Netflix na nic nečekal a zveřejnil video, kde je Henry Cavill v roli poprvé vidět.

Zaklínač: Showrunnerka vysvětlila, proč zrovna Henry Cavill
 

Jedná se zřejmě o video natočené přímo pro propagaci bez širšího smyslu v rámci nějaké epizody či tak. Evidentním cílem videa tak je ukázat oficiální vzhled Cavilla v roli a možná i přiživit diskuzi kolem seriálu. Co se týče mne osobně, stále mi přijde Cavill do role trošku mladý, respektive vypadá v roli mladší než bych čekal. Jedná se však o prvotní vzhled a do nějaké opravdu vypovídající ukázky je zatím daleko. Vy dejte v komentářích vědět, jak působí herec v roli Bílého vlka na vás.

V galerii si prohlédněte, jak si seriálového Geralta představovali nejrůznější fanoušci, kteří počítačově vytvořili i jeho možnou podobu. Také tam najdete první fotku z tréninků, o kterou se sám Cavill podělil. 

Zdroj: Henry Cavill

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 10

Honza | 03.11.2018 15:31
Náhodou vypadá dobře hodně mi připomíná původní seriál Zaklínač z roku 2005 tam vypadal hodně podobně taky bez vousů a stejné vlasy.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu