Živí mrtví: Nový klip ukazuje hodného Negana

Živí mrtví: Nový klip ukazuje hodného Negana | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Malá ukázka z příštího dílu nám předvede Negana v nevšedním světle.

Pozor, článek obsahuje spoilery k dějové lince Negana v 9. sérii.

Poslední 9. řadu Živých mrtvých si pochvaluji hlavně díky práci s postavami, která se mi dříve zdála oproti komiksům odfláknutá. Naštěstí, kvůli absenci několika důležitých postav a hlavně neustále klesající sledovanosti, se tvůrci pochlapili a rozhodli se navýšit kvalitu. Moudré, leč jestli to bude i účinné, to si přečtěte tady. Tím pádem se dočkávají nemalého prostoru i postavy, které výrazně či skoro vůbec nezasahují do dění, a díky tomu nepůsobí jako nudné křoví. Přesně takovým případem je bývalý záporák Negan, který pyká za své činy jako vězeň více jak dlouhých sedm let.

Živí mrtví: Konec Ricka Grimese krok za krokem!
 

S ním se sice od začátku nové řady nesetkáváme tak často jako dříve, ale má to i své výhody. Každou strávenou momentkou s touto vděčnou postavou se vyvíjí její charakter a lépe díky těmto scénám poznáváme tuto zapeklitou osobnost. Přesně mezi tyto scény se nyní připojil i zveřejněný klip k následující epizodě s názvem „Evoluce“, která uzavře první půlku této řady. Krom Negana zde vystupuje i kněz Gabriel, který má za úkol po vězni uklidit celu. No, a protože věčným nic neděláním se člověk snadno unudí, nepřekvapivě se projeví Neganova zlá stránka, kterou se pokusí svého společníka pořádně vytočit.

Scéna pokračuje a Gabriel mu to následně oplatí proslovem, že vždy, když se mu snaží pomoci, nenajde někoho, komu může pomoci, ale někoho, kdo o pomoc nestojí. Tímto proslovem navíc scenáristé poukazují na dávný rozhovor mezi těmito dvěma rozdílnými osobnostmi, kde se pobožný Gabriel snažil napravit nebo alespoň pochopit Neganovu zlou duši. Jak se ukázalo, marně. Naštvaný se chystá odejít, když v tom se ho Negan zeptá, co se stalo. Tímto gestem najednou Negan projevil nemalou dávku soucitu, když vycítil, že něco není v pořádku.

Gabriel mu odpoví, že poslal svoji přítelkyni Rositu na výpravu, ale byla zraněna a nyní odpočívá v Hilltopu. Bohužel, on za ní nemůže, protože někdo musel převzít odpovědnost za Negana. A tím někým se stal on. Jeho vysvětlení se následně dočká Neganovy omluvy. A to je něco, co bychom od staré podoby tohoto záporáka nikdy nečekali. Ovšem po tolika letech se v jeho charakteru nestále posunujeme vpřed, což bude hrát velkou roli hlavně v budoucnu, kdy se jeho příběh znovu naplno rozjede.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu