Daredevil: Disney+ nevylučuje, že "zachrání" marvelovské seriály z Netflixu

Daredevil: Disney+ nevylučuje, že "zachrání" marvelovské seriály z Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Fandové by byli jistě rádi.

Netflix se s tím příliš nemazlil a v průběhu pár týdnů zrušil marvelovské seriály Iron Fist, Luke Cage a překvapivě i Darededevil

Hlavně odpískání poslední zmíněné série mnohé zaskočilo, protože šlo o velmi dobře hodnocený projekt s velkou fanouškovskou základnu. 

Mnozí tak doufali, že dojde ke vzkříšení zrušených seriálů na chystané streamovací službě Disney+ (Disney je vlastníkem Marvelu). Nicméně se objevily informace, že je Marvel smluvně vázán k tomu, že nenabídne postavy ze seriálu, které produkuje Netflix a to po dobou dvou let od zrušení. 

Je tu ale samozřejmě možnost, že by došlo k další dohodě (zřejmě doprovázené nějakou finanční kompenzací pro Netflix) a Disney by mohl zrušené komiksové seriály oživit dříve. 

To sice prezident služby Disney+ Kevin Mayer nepotvrdil, ale i tak znějí jeho slova nadějně:

"Jsou to vysoce kvalitní seriály. Zatím jsme o tom nediskutovali, ale řeknu, že je to určitě možné. Některé z našich hlavních značek budou nabídnuty skrze tuto službu. Něco z našeho obsahu se objeví po určité době, jako filmy uveřejněné v kinech, něco bude nejdříve v televizi, něco bude vytvořeno přímo pro tuhle službu".

Nebylo tedy jasně řečeno, že k oživení seriálů dojde, ale minimálně v případě Daredevila by se to dalo očekávat, protože jde podle diváků i novinářů o špičkový projekt.

Ale i kdyby Daredevil nedorazil na Disney+ ještě pár let, tak fandové komiksových seriálů budou mít náhradu v podobě sérií Lokiho, Scarlet Witch a Visiona nebo Buckyho a Falcona. Není ale jasné, kdy novinky budou mít premiéru.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu