Punisher: Kdo si zahraje nového záporáka?

Punisher: Kdo si zahraje nového záporáka? | Fandíme seriálům
Marvel/Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Komu se obávaný střelec postaví tentokrát?

Punisher se před svým velmi pravděpodobným zrušením ještě dočká kvalitativně nadějné 2. řady. Zde bude hlavní hrdina, Frank Castle v podání Jona Bernthala, na útěku společně s dospívající dívkou. To potenciálně rozehrává otcovský vztah, který by mohl přinést podobně působivou linku jako například stejně ambiciózní Logan. Těmto dvěma uprchlíkům ovšem bude dělat společnost záporák Jigsaw, kterého už všichni známe z minulé řady. Tentokrát ale bude hlavní hrdina čelit rovnou dvojí hrozbě.

Na pomoc předešlému záporákovi přispěchá muž jménem John Pilgrim. Zcela unikátní postava, která nemá žádné pevné základy v komiksech. Některé spekulace ovšem naznačují, že by se mohlo jednat o inspiraci jiným Punisherovým záporákem jménem Mennonite. Tato postava by nicméně měla být zahalena tajemstvím kvůli své záhadné, ale také násilné minulosti. Proto je také zajímavé, že by se mělo jednat o křesťansky založenou postavu. Na konkrétnější detaily si ale budeme muset počkat do seriálu.

Nového záporáka si zahraje Josh Stewart, který si za svoji kariéru střihl sérii malinkých roliček, takže tato role by mohla být jednou z jeho nejvýraznějších. Mihl se například v Temný rytíř povstal jako Baneův podržtaška, odkud ho režisér Christopher Nolan následně propašoval i do Interstellaru. Žádné velké jméno ani hvězda, tak doufejme, že jeho talent byl ten pravý důvod, proč byl do seriálu obsazen. Jeho fotky najdete dole v galerii.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu