Kevin Feige promluvil o budoucnosti Marvelu na Disney+

Kevin Feige promluvil o budoucnosti Marvelu na Disney+ | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Superhrdinský vesmír se rozrůstá na malou obrazovku. Co nabídne?

Kevin Feige, šéf Marvel Studios, bude jednoho dne považován za boha. Jako jedinému člověku se mu totiž povedlo vytvořit fungující propojený filmový vesmír, který dneškem čítá 20 filmů, přičemž další se závratnou rychlostí blíží. Podobné ambice mělo i studio Universal, které finančně zklamala nová Mumie. Nesmíme také zapomenout ani na roky vysmívané Warnery, kteří letos oslavovaným Aquamanem napravují svoje rozbité universum. Marvelu to tedy jako jedinému vychází už krásných deset let na jedničku, a proto má dost velké sebevědomí, aby svůj rozšířený vesmír rozšířil ještě víc. Přesněji na malé obrazovky, kam zamíří minisérie o Lokim, Scarlet Witch a následovně Falconovi a Winter Soldierovi. Ty budou vysílané na Disneyho streamovací službě nazvané Disney+.

Marvel s Disneym se tedy ještě těsněji svážou, a právě o tomto vztahu nyní sám Kevin Feige promluvil. „Když jsme oznámili deset filmů a lidé se zeptali ‘A co ostatní věci?’, předchozí přístup by byl ‘Máme pouze určitý počet termínů pro natáčení filmů ročně.’ Stále je to pravda, ale nyní máme další prodejnu, o které si myslím, že bude velmi unikátní a velmi speciální.“ Tím samozřejmě Feige myslí rozšíření ostatních projektů na streamovací službu. Nechme ho ale mluvit dál. „Budeme pro streamovací službu vyprávět příběhy, které bychom nemohli převyprávět v divadelním zážitku - delší forma vyprávění, to je to, co jsou komiksy. Je to o dlouhém vyprávění. Ale stále zachováme filmový zážitek, což je náš denní chléb.“

Stejně jako komiksy tedy i chystané minisérie budou divákům ukazovat jednotlivé dějové linky z různých pohledů. Tato možnost je kvůli filmovému vyprávění značně omezena. Na prostoru dvou hodin žádná z vedlejších postav nedostala prostor se předvést nebo jejich příběh kvůli časovém omezení nešlo vůbec převyprávět. A v tom je právě silná stránka seriálů. Navíc, dnešní produkce umožňují také vyprávění ve výrazně dražším hávu, což je především pro superhrdinský subžánr nedílnou součástí. Takže alespoň touto cestou chtějí dát vedlejším postavám možnost se pořádně předvést. Jedná se totiž primárně o vedlejší postavy, které nikdy nedostaly vlastní film nebo byly na své postavení značně upozaděny.

Zdroj: Screenrant, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu