Titans: Druhá řada si chystá na začátek překvapení

Titans: Druhá řada si chystá na začátek překvapení | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
A schopnosti které postavy čeká vylepšení?

Loňští Titans byli prvním originálním počinem od DC Universe, nové platformy s obsahem točícím se kolem DC Comics. Ač působila marketingová kampaň rozpačitě, nakonec seriál dopadl nad očekávání dobře, odnesl si dobré hodnocení napříč fanoušky i kritiky, a i když nebyl bez chyb, rozhodně se jednalo o svérázný počin, který v současné DC tvorbě nenajdete. Není tak divu, že byly oznámeny práce na druhé řadě a začít natáčet by se mělo už někdy v těchto dnech. Ti, co první řadu viděli, jistě poznali, že se plány měnily za chodu a že její konec měl vypadat jinak, resp. nás měla čekat ještě jedna epizoda.

Showrunner Greg Walker nyní v interview prozradil, že finální epizoda skutečně měla být jiná, ale nepřijdeme o ni. Tvůrci ji totiž upraví a použijí jako první epizodu druhé řady. „Konec 11. dílu nám připadal jako opravdu velký a dobrý cliffhanger, na začátek druhé série jsme tak chtěli něco ještě většího a zajímavějšího.“ dušuje se režisér. Dále dodal: „Jelikož role Trigona (hlavní záporák série, pozn. red.) je v rámci příběhu opravdu obrovská, cítili jsme, že je potřeba mu dát vlastní epizodu, právě něco jako začátek nové řady“. Postava Trigona (Seamus Dever) byla obecně považována za velkého záporáka první série, nakonec jsme ho však viděli pouze pár minut. V té druhé tak jeho role musí být o poznání větší.

Recenze: Titans jsou příjemným komiksovým překvapením
 

O jednu zajímavost se podělil také Ryan Potter, představitel Garfielda aka Beast Boye. Ten se v první sérii dokázal měnit do podoby tygra, a právě jeho CGI proměna nepatřila úplně k nejchválenějším věcem. V druhé sérii tak podle něj má přijít v tomto ohledu zlepšení, dokonce by měl posílit a dokázat se proměnit i v jiné zvíře. „V originálním finále první série se Gar dokázal proměnit v jedno vodní zvíře. Nemůžu teď říct jaké, nicméně je to další krok k rozvinutí jeho schopností.“ prozradil Potter.

Jestli druhá řada bude lepší než ta první, se dozvíme letos na podzim.

Zdroj: A Book Of, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

TucnakNik | 14.01.2019 21:51
Přesně tak, druhá série bude mít premiéru letos podobně jako první.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu