Živí mrtví: Nová záporačka bude jednou z nejděsivějších televizních postav

Živí mrtví: Nová záporačka bude jednou z nejděsivějších televizních postav | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Nová záporačka vypadá pod drobnokresbou naprosto parádně! 

Živí mrtví se už 10. února vrátí na obrazovky, aby dopověděli svůj příběh 9. řady. V té budeme sledovat první střet našich hrdinů s novými záporáky, Šeptači. Jak už tu bylo několikrát řečeno, jedná se o dost brutální skupinu podivínů, kteří nosí masky ušité ze svých obětí. Prostě magoři, co si budeme povídat. Těm bude velet historicky první ženská záporačka seriálu - Alpha, kterou si zahrála Samantha Morton, známá pro roli v Minority Report nebo Fantastických zvířatech. A zřejmě se do své role vžila natolik, až to překvapilo ostatní herce i celý filmový štáb.

Herečka Nadia Hilker hrající Magnu se totiž o své nové kolegyni z práce rozpovídala. Podle ní se rozhodně nedočkáme nového Negana, ale doposud neviděného charakteru. Alpha by měla být zároveň ta nejstrašidelnější postava, kterou televize kdy nabídla. A když mluvíme o synonymu strašidelná, myslíme tím extra strašidelná. Pokud bychom ji k někomu měli přirovnat, nejlepším pojítkem by se stal Hannibal Lecter z Mlčení jehňátek. Výkonný producent Greg Nicotero se jistému přirovnání také nevyhnul a tuto postavu naopak přirovnal k Michaelu Myersovi z Halloweenu.

Co se ale týče herečky samotné, tak zde se chválou také nešetří. Když se totiž Samantha vžije do své postavy, měli byste vzít nohy na ramena a utíkat co nejrychleji dovedete. Je to jako kdybyste zmáčkli čudlík a lusknutím prstu se z ní stane naprosto jiný člověk s naprosto odlišnou energií. Cítíte se, jako byste mohli sotva dýchat a jedná se o velmi silný zážitek. Inu, to rozhodně nejsou špatné vyhlídky! Na druhou stranu, také se jedná o velmi silná slova, která by nemusela být při premiéře nových dílů naplněna. Tak se modleme, ať se stane pravý opak!

Zdroj: Comicbook

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu