Minirecenze: 14. epizoda 12. série Teorie velkého třesku

Minirecenze: 14. epizoda 12. série Teorie velkého třesku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Jak si po krátké přestávce vedla nejnovější epizoda?

Pozor, článek obsahuje spoilery k 12. sérii!

Netřeba chodit kolem horké kaše, vedla si mizerně. Teorie velkého třesku si odbývá svou finální sérii, která si v průmeru drží zatím stále celkem vysoký standard, ale 14. epizoda je hodně velký přešlap. Máme tu dvě dějové linie. Howard a Bernadette mají nového souseda, který jim svým příbytkem nepříjemně leze do soukromí a manželé to chtějí řešit na úřadě. Nakonec iniciativu převezme Sheldon a jeho láska k formulářům, ale když se dozví, že i rekonstrukce provedené na Howardově domě nejsou řádně schválené, hodlá své přátele udat. Samozřejmě se tak nestane a dočkáme se dalšího Sheldonova znovupřesvědčení, že přátelé jsou víc než zákon.

Teorie velkého třesku: 5 nejhorších epizod, které nestojí ani za zhlédnutí
 

Pamatujete si na tu dobu, kdy byla Sheldonova sociální nechápavost a neschopnost ještě roztomile vtipná a byla highlightem celého seriálu? Zde to už asi neplatí, Sheldon byl ochotný udat své přátele pro svůj lepší pocit. Nelíbí se mi, jak v posledních sériích tvůrci se Sheldonem zacházejí. V jednu chvíli mu napíší krásnou dějovou linku, která rozvíjí jeho charakter, a v další epizodě to naprosto pohřbí. A není k tomu jediný důvod. Tato dějová linie mě neskutečně vytočila a chci na ni rychle zapomenout. 

Dalšímu "dění" v epizodě jsem se smál už jen z trapnosti. Druhá "dějová" linka by se dala popsat v bodech: Leonard má nový laser, nikoho to nezajímá, Bert má zajímavý meteorit, to všechny zajímá, Leonard chce na rozříznutí mateoritu použít svůj laser, ale nikoho to nezajímá. Leonard do toho všeho má ještě rýmu a zdá se mu sen, jak požírá své přátele, protože ukradl a rozřízl meteorit. Nic zásadního v tom, prosím, nehledejte, je to jen další z těch několika hloupých okamžiků, kdy se má Leonard mizerně a nikoho to nezajímá. Boží. 

Naprosto zbytečná, nevtipná a trapná epizoda, která děj neposouvá ani o píď vpřed. Místo toho pohřbí zajímavý charakterový vývoj Sheldona a nestará se o to, jak je celá nová série budována. Tuto epizodu s názvem Manifestace meteoritu budu vždy milerád přeskakovat. 

Momenty z epizody si můžete prohlédnout v galerii. Zároveň si můžete dole pustil sneak peek na příští díl.

Naše hodnocení
2/10
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu