Star Wars: Vader: Kdy uvidíme 2. epizodu?

Star Wars: Vader: Kdy uvidíme 2. epizodu? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nějakou dobu si zřejmě počkáme. K tomu přinášíme rozhovor se Star Wars Theory.

První epizoda velkorozpočtové fan-made série s Darthem Vaderem byla uvedena na YouTube 20. prosince loňského roku, přičemž od té doby získala už přes více než 8,5 milionů zhlédnutí. Každý fanoušek, který ji viděl, tak jistě netrpělivě vyčkává na druhou epizodu, o které jsme toho ovšem v souvislosti s jejím uvedením zatím moc nevěděli. Nyní se k nám už začínají dostávat o něco konkrétnější informace.  

Youtuber Star Wars Theory, tvůrce celého projektu, se objevil spolu s režisérem první epizody, Dannym Ramirezem, jako host v show Rule of Two serveru Collider. V tomto téměř hodinu a půl dlouhém videu mluvili oba o tom, jak probíhala práce na první epizodě a na krátkou chvíli přišla řeč právě i na chystanou druhou epizodu. K té nám Star Wars Theory řekl, že se ještě stále shání peníze. Pak se budou muset samozřejmě znovu sehnat lidé pro spolupráci, zajistit nějaké prostory pro natáčení atd.

Star Wars: Kompletní přehled všech 6 seriálů z předaleké galaxie
 

Datum natáčení ještě pevně stanovené není, ale předpokládá se, že by se mohlo začít na začátku podzimu, natáčelo by se tedy ve stejném období jako již uvedená první epizoda. A kdy by měla vyjít? První epizody jsme se dočkali 20. prosince, jak již bylo řečeno, nicméně druhá epizoda vyjde podle dosavadního plánu až v novém roce, pravděpodobně někdy na začátku příštího roku. Jaký to má důvod?

První epizoda mohla v minulém roce vyjít prakticky kdykoliv, protože v druhé polovině roku téměř žádné novinky ze světa Star Wars nepřišly, v prosinci ani nebyl uveden do kin žádný Star Wars film. Letos to ale bude jinak. Nejprve by měla vyjít v druhé polovině roku hra Star Wars Jedi: Fallen Order, následně bude spuštěna streamovací služba Disney+, na které kromě druhé série Star Wars: Resistance poběží především závěrečná série Klonových válek a v prosinci nás v kinech čeká filmová Epizoda IX. Disney a Lucasfilm toho tedy mají v druhé polovině roku opravdu hodně, co by nám chtěli předvést a Star Wars Theory je v tomto nechce nijak poškozovat a odvádět pozornost od jejich projektů. Prozatím to tedy vypadá tak, že se začne natáčet během podzimu a druhá epizoda vyjde někdy po novém roce.

Ano, bude to neuvěřitelně dlouhé čekání. Do té doby ale bude vycházet spoustu novinek, kterými vás zde budeme zásobovat. A nepůjde jen o novinky ohledně druhé epizody, ale také o různá videa ze zákulisí natáčení první epizody. Příkladem je rozhovor s youtuberem Star Wars Theory, který najdete pod tímto článkem spolu s první epizodou. Rozhovorů a videí ze zákulisí tohoto typu by měla mimochodem vycházet celá řada, takže se určitě nemusíte bát, že byste u nás o Vaderově sérii dlouho neslyšeli.

Zdroj: StarWarsTheory

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 5

derill129 | 23.02.2019 10:28
To ťažko do prvej časti investoval 100 000 dolárov je bohatý, ale určite nie až na toľko aby mohol financovať všetky časti a ani sa mu to nevráti len s predaja čiapok tričiek a laikov na youtube, keby mal financovať všetky časti by skrachoval, že vraj herci točili zadarmo nechceli od neho ani cent, ale štúdio si museli zaplakať, štáb, ten režisér tiež určite netočil zadarmo, a celé kulisy, a vybavenie, maskérov, a tým so špeciálnych efektov, tak si to spočítajte, keď druhy diel má stáť 250 000 dolárov, ktovie koľko by stál tretí ale ale okolo 700 000 dolárov by na to potreboval. Chvála bohu že našiel nejakých sponzorov čo mu do toho projektu investujú.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu