Star Wars Celebration: Které seriály budou představeny

Star Wars Celebration: Které seriály budou představeny | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Velká výstava Hvězdných válek na několika prezentacích představí také jednotlivé seriály. Tady je kompletní rozvrh.

Již nadcházející týden začíná fanoušky netrpělivě očekávaná akce Star Wars Celebration, která se uskuteční v Chicagu a proběhne od 11. do 15. dubna. Celá akce tedy začíná již tento čtvrtek, nicméně ty opravdu velké panely přijdou na řadu až od pátku. Kromě představení novinek ohledně filmové Epizody IX, nových her, knih a komiksů dostanou svůj prostor také seriály, přičemž svých panelů se nakonec dočkají všechny, které do oficiálního kánonu spadají. Pojďme si tedy shrnout, kdy budou mít jednotlivé seriály své panely, co od nich můžeme čekat a kdy je budeme moct sledovat živě na YouTube.

V sobotu 13. dubna dostane svůj panel seriál Star Wars Povstalci. Ten skončil přesně před rokem, náplní tohoto panelu tedy bude vzpomínání na seriál Povstalci s herci a tvůrci, přičemž se určitě dočkáme nějakých zajímavostí ze zákulisí. Časový rozdíl mezi Chicagem a Českou republikou je 7 hodin, tento panel by se měl tedy začít vysílat živě na YouTube v 19.45 našeho času.

Neděle 14. dubna pak bude velmi nabitá. Nejprve dostaneme panel o prvním hraném seriálu The Mandalorian. Celým programem nás budou provádět scenárista Jon Favreau a výkonný producent a režisér Dave Filoni. Vzhledem k tomu, že seriál se má vysílat ještě letos, je velice pravděpodobné, že se dočkáme nějakého prvního traileru, nicméně uvidíme, co si pro nás nakonec tvůrci připraví. Panel se začne vysílat v 18.00 našeho času.

O pár hodin později se dočkáme panelu pro Star Wars: Klonové války, populární animovaný seriál, který byl před několika lety předčasně zrušen a letos se vrací s poslední 7. sérií, která celý seriál důstojně uzavře. Panelu se ujme znovu Dave Filoni a spolu se zvláštními hosty by nám měli přinést nový trailer na závěrečnou sérii. Tohoto panelu se dočkáme ve 22.30 našeho času.

V pondělí 15. dubna se pak dočkáme posledního seriálu Star Wars: Resistance (Odboj). Na tomto panelu nám bude představen trailer spolu s informacemi o druhé sérii, která ještě letos, stejně jako The Mandalorian a Klonové války, poběží ve druhé polovině roku na nové streamovací službě Disney+. Panel pro Star Wars Resistance uvidíme v 18.30.

To je tedy vše, čeho bychom se měli na letošní Star Wars Celebration v oblasti seriálů dočkat. Jak již bylo zmíněno, celá akce bude mít živé přenosy na YouTube, předpokládá se tedy, že i všechny zmíněné panely bude možno sledovat živě ve výše uvedených časech. Každý z nich bude mít hodinovou stopáž. Na které panely se těšíte vy? Budete sledovat živý přenos ze Star Wars: Celebration? Dejte nám vědět v komentářích.

Zdroj: starwarsnewsnet.com

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Star Wars: Vzestup Skywalkera

20.12.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu