Co chystá HBO po Hře o trůny?

Co chystá HBO po Hře o trůny? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 35 obrázků
Zabrouzdejte do velkého přehledu připravovaných seriálů od HBO.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

V pondělí 20.5. si odbyl premiéru poslední díl Hry o trůny. Již první díl osmé řady zdolal několik rekordů v počtu diváků u televizních obrazovek a stejně tak poslední díl opět přepisoval historické tabulky televizní sledovanosti. Stanice HBO momentálně překonává nejenom televizní konkurenty, ale i streamovací služby. Tyto dny slávy ovšem skončí co nevidět, a tak nás zajímalo, s čím se HBO vytasí dál.

Hra o trůny 8: Také druhá epizoda unikla HBO předčasně
 

Prvním projektem na ráně je samozřejmě titul související se Hrou o trůny, a to prequel zasazený daleko do minulosti mimo aktuální dění v Západozemí. Prequel, ve kterém si hlavní role střihnou Naomi Watts a Josh Whitehouse (Poldark), nese zatím nepotvrzený název The Long Night. Natáčení začne letos v červnu, ale o předběžném datu premiéry HBO mlčí. Těžko říct, zdali se seriálu dočkáme již příští rok anebo si seriál odbyde premiéru až v roce 2021.

Novinkou, se kterou přijde HBO ještě v průběhu letošního roku, je seriálová verze komiksových Watchmenů. Tvůrcem seriálu je nevyzpytatelný Damon Lindelof, který stál za mimořádným seriálem Pozůstalí (rovněž od HBO) a kultovními Ztracenými.  Ani o tomto projektu zatím HBO mnoho informací nevyzradilo. Je potvrzené, že první řada nabídne 10 epizod. Děj bude zasazený mnoho let po událostech z komiksu a následné filmové adaptace od Zacka Snydera. Diváci se tak dočkají zcela nového příběhu v tomto nápaditém fiktivním světě. Herecké obsazení tvoří Yahya Abdul-Mateen II, Christie Amery, Adelaide Clemens, Frances Fisher, Louis Gossett Jr., Andrew Howard a roli záporáka si střihne Jeremy Irons.

Esem v rukávu by pro HBO mohlo být fantasy drama s prvky hororu Lovecraft Country. Tvůrcem seriálu a výkonným producentem projektu je autor hororů Uteč a letošního My Jordan Peele. Seriál je adaptací stejnojmenného románu od Matta Ruffse. Příběh bude sledovat mladého Afroameričana na jeho strastiplné cestě po Spojených státech v padesátých letech minulého století, který pátrá po svém zmizelém otci. Hlavní roli si zahraje Jonathan Majors (Captive State, Nepřátelé). Kromě Jordana Peela jsou výkonnými producenty projektu i J.J. Abrams a Misha Green (Zákon Gangu, Helix). Osmidílné série se dočkáme již v průběhu letošního roku.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Zlatý kompas

07.12.2007 | USA, Velká Británie
Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu