Teorie velkého třesku: Fotky a informace z natáčení finální epizody

Teorie velkého třesku: Fotky a informace z natáčení finální epizody | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Nejpopulárnější komediální seriál má za sebou poslední natáčení.

V úterý 30. 4. byla natočena poslední epizoda 12. série Teorie velkého třesku. O tomto srdceryvném momentu se podělili představitelé ústředních rolí dojemnými fotografiemi a příspěvky na Instagramu a Twitteru. Fotky z natáčení finální 24. epizody si můžete prohlédnout v galerii.

Teorie velkého třesku XII: 20. epizoda staví Leonarda na vlastní nohy
 

Natáčení bylo výjimečné i z důvodu, že představitelé Leonarda a Raje, Johny Galecki a Kunal Nayyar, slavili 30. 4. narozeniny. Kunal Nayyar při této příležitosti poděkoval fanouškům následovně: „Děkuji vám za vaše slova, za vaši podporu. Za to, že jste nás sledovali noc, co noc. Děkuji za příběhy, ve kterých sdílíte to, jak na vás náš seriál zapůsobil. Děkuji i za ta nepříjemná období, kdy jste nás stejně nepřestali podporovat. Sláva se dá vnímat jako klec. Takže vám děkuji, že jste mi umožnili cítit se natolik v bezpečí a být volný.“ Za to Johny Galecki ve svém příspěvku jednoduše napsal: „Mnohem více pocitů, než kolik dokáží vyjádřit slova.

Na natáčení byl přítomen redaktor serveru TVLine Michael Ausiello, který se podělil se čtenáři o své nadšené první dojmy. Finále je prý nesmírně uspokojivé, patřičně vtipné, dojemné a místy i smutné. Několik dlouhotrvajících dějových linek bylo konečně uzavřeno, ovšem ne vždy tak, jak diváci očekávají. Tvůrci si zřejmě pro fanoušky připravili několik překvapení. V posledním díle se dočkáme i jednoho utajovaného camea známé osobnosti. Finále se točilo před živým publikem, pouze úplně poslední scéna byla předtočena, takže nikdo z návštěvníků natáčení neví, jak přesně seriál skončí. Teorie velkého třesku bude zakončena hodinovým finále.  Epizody 23 a 24 si tak odbydou premiéru za sebou 16. 5. Níže si můžete přehrát promo video k 21. dílu.

Zdroje: TVLine, Instagram

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu