Netflix uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, které patří například Hellboy

Netflix uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, které patří například Hellboy | Fandíme seriálům
Lionsgate
Po "rozchodu" s Marvelem má Netflix další eso v rukávu.

V nedávné minulosti jsme se dozvěděli, že dala streamovací společnost Netflix postupně stopku všem seriálům na motivy marvelovských komiksů (u The Defenders to nebylo oficiálně oznámeno, ale předpokládá se, že i oni už nebudou na Netflixu pokračovat). 

Nicméně streamovací gigant už má "náhradní" knihovnu komiksů, ze kterých může čerpat. Bylo totiž oznámeno, že uzavřel dohodu s firmou Dark Horse Entertainment, což je produkční odnož komiksového vydavatelství Dark Horse Comics.

Není to překvapení, z jejich spolupráce vzešla povedená série The Umbrella Academy (u které byla schválena druhá řada) a očividně to firmám klape, takže v tom chtějí pokračovat. 

Nutno poznamenat, že tohle spojení je hodně lákavé. Jako streamovací společnost může Netflix nabízet mnohem drsnější projekty, než klasické televize a Dark Horse se specializuje na komiksy, která obvykle nejsou určeny pro celou rodinu. Po tuhle značku spadají komiksy jako Hellboy, Sin City, The Strain, ale i o trochu méně temná Buffy, přemožitelka upírů. Kromě toho Dark Horse také vydával komiks The Witcher a jak víme, Netflix chystá seriálovou verzi (ovšem inspirovanou knižní, ne komiksovou předlohou). 

Zatím není známe, jaké konkrétní projekty z tohoto spojení vzejdou, ale už teď je možné prohlásit, že mít velká očekávání je na místě.

Zdroj: CB

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 2

Spike | 11.05.2019 16:36
Takže očekávám, že se brzy můžeme dočkat nové verze Buffy, přemožitelky upírů. No snad se to povede stejně dobře jako návrat čarodějky Sabriny.
Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu