Princip slasti: Koprodukční krimi s Karlem Rodenem se představuje v prvním traileru

Princip slasti: Koprodukční krimi s Karlem Rodenem se představuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 14 obrázků
Mezinárodní koprodukce spojila talenty z České republiky, Ukrajiny a Polska.

Osmidílná krimi Princip slasti (Zasada przyjemności) je historicky první televizní projekt ČT, na kterém se podílejí čeští, polští a ukrajinští filmaři. Diváci se tak dočkají různorodých lokací i hereckých osobností. Hlavní tým vyšetřovatelů tvoří Karel Roden, ukrajinský herec Sergej Strelnikov (Balada o bombardérovi) a polská herečka Małgorzata Buczkowska (Volta, Nula). V Polsku běží seriál od 9. 6., avšak kdy ho uvede ČT zatím není známo.

Linka: Minisérie od Primy láká na hvězdné obsazení
 

Kromě Karla Rodena se z tuzemských herců můžete dále těšit na Aňu Geislerovou, Kryštofa Hádka, Marka Taclíka, Martina Fingera, Martina Pechláta, Jana Vlasáka či Markétu Krejčovou. K projektu se s nadšením vyjádřil generální ředitel ČT Petr Dvořák takto: „Veleúspěšnou Marií Terezií, kterou viděly více než čtyři milióny evropských diváků, naše ambice na poli koprodukcí neskončily, ba naopak. Princip slasti, na němž spolupracují tvůrčí týmy tří zemí, se vydává složitou cestou žánru kriminálního thrilleru. A jak znám televizní počiny Polska a Ukrajiny, bude to cesta syrová, poutavá, a především velmi originální. Jména tvůrců a herců, které tato cesta svedla dohromady, jsou zárukou dalšího mezinárodně úspěšného televizního projektu.

Synopse seriálu zní následovně: „Příběh začíná na pláži v Oděse, kde turisté objeví v neukotvené loďce nahé a zmrzačené tělo mladé ženy. V ten samý den na nábřeží Visly ve Varšavě odhalí policie další hrůzný nález v kufru opuštěného automobilu. Černá série indicií vražd dívek pokračuje v Praze, kde naleznou herci v průběhu divadelního představení useknutou ženskou paži. Těla obětí a jejich části zanechané pachateli tak donutí ke spolupráci vyšetřovatele ze tří zemí. Zahájí rozsáhlé mezinárodní pátrání; k odhalení pravdy však budou potřebovat více odvahy, než si původně mysleli.

Níže si můžete pustit mnohojazyčný trailer. V galerii najdete první várku promo fotografií.

Zdroj: ČT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu