Doctor Who: Ještě letos bude odvysílána speciální epizoda

Doctor Who: Ještě letos bude odvysílána speciální epizoda | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na 12. řadu si počkáme až do příštího roku, letos má ale seriál stále něco v záloze.

Loni na podzim se seriál Doctor Who vrátil na stanici BBC se svou 11. sérií a při cestě tam si prošel pořádnými změnami. Tou hlavní, o níž dlouholetí fanoušci zdaleka nejvíce diskutovali, těšili se na ni, nebo naopak kvůli ní nadávali, byl nový casting samotné hlavní postavy. Do role totiž poprvé od počátku seriálu vstoupila ženská herečka (Jodie Whittaker).

Ať už jste v této kontroverzní debatě bránili kteroukoliv stranu, nejde popřít, že se výrazně odrazila na přijetí. U kritiky si 11. řada vedla relativně dobře a sledovaností jakbysmet, fanouškovská základna byla ale značně rozdělená. 12. sezona je ale přesto na cestě a dorazit by měla někdy příští rok. Jestliže patříte mezi fandy seriálu, možná nebudete muset čekat tak dlouho. Vypadá to, že ještě někdy v průběhu letoška bychom měli očekávat dosud nespecifikovanou speciální epizodu.

Doctor Who: TOP 5 nejlepších momentů Davida Tennanta
 

I když se několikrát stalo, že samostatné epizody nezakomponovaly žádnou speciální tematiku a jednalo se jen o krátká jednorázová dobrodružství, většinou je Doctor Who vypouští okolo svátků či významných dnů. Už v minulosti ukázal, že se svátečními speciály nemá žádný problém a v průběhu let jich naservíroval hned několik. Nejčastěji se podobné epizody vysílaly na Vánoce a kupříkladu letos jsme jednu dostali na Nový rok. Můžeme tedy předpokládat, že BBC chystá něco podobného i tentokrát. Bohužel nevíme, kdy bychom měli epizodu očekávat ani okolo čeho by se mohla točit. V minulosti se museli různí doktoři potýkat například s vražednými sněhuláky nebo robotickým Santou Clausem. Co si nachystají tvůrci a scenáristé pro Jodie Whittaker a její tým, to teprve uvidíme.

Zdroj: Radio Times

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu