Royalties: Darren Criss z Glee chystá vlastní muzikál

Royalties: Darren Criss z Glee chystá vlastní muzikál | Fandíme seriálům
Talentovaný herec a muzikant se postará také o produkci a hudbu.

O chystané aplikaci Quibi, která se bude zaměřovat na krátká videa do stopáže 10 minut, nebylo v minulosti příliš slyšet, ale v poslední době se roztrhl pytel s informacemi, které se jí týkají. A je zřejmé, že Quibi si chce rychle vybudovat místo na silně konkurečním trhu. 

Hodlá totiž nabídnout hned několik zajímavých projektů. Zatím víme to, že to bude aktuálně nepojmenovaný akční seriál s Liamem Hemsworthem, nedávno pak vyšlo najevo, že uvidíme novou verzi Uprchlíka a nyní bylo oznámeno, že se můžeme těšit na muzikálovou sérii Royalties.

Hlavní role se v ní ujme držitel Zlatého glóbu a Emmy Darren Criss, který je očividnou volbou s ohledem na to, že jiný muzikálový hit (a to seriál Glee) z něj udělal hvězdu. 

Criss se kromě ústřední role ujme také výkonné produkce a zajistí pro seriál písně. Kromě toho s dvojicí Matt a Nick Langovi napíše i scénář. 

Příběh bude silně satirický a zaměří se na hudebníky, kteří stojí nebo by rádi stáli za největšími hity. Především to pak bude dvojice Sara a Pierce (Darren Criss), kteří se budou snažit za každou cenu napsat skvělou píseň. 

Těšit se pak také máme na to, že v každé epizodě budou k vidění skutečné hudební hvězdy, které ztvární fiktivní popové ikony.

Datum premiéry zatím známo není, samotná služba ale odstartuje 6. dubna 2020 a bylo oznámeno, že se jí podařilo od investorů získat zhruba miliardu dolarů. A to už je slušný odrazový můstek.

Zdroj: TheWrap

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu