Stranger Things: 4. řada bude velmi odlišná

Stranger Things: 4. řada bude velmi odlišná | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 11 obrázků
Dufferovi mají jasno v tom, co chtějí předvést v bucoucnu.

3. řadě Stranger Things se dostalo pozitivních ohlasů ze všech stran, takže ať už chcete nebo nechcete, 4. řady se jednoho dne dočkáme, i když produkční streamovací služba Netflix zatím nic oficiálně nepotvrdila. Byla by ovšem velmi hloupá, kdyby tohoto jasného úspěchu nevyužila. Tvůrci seriálu Ross a Matt Dufferovi jsou na pokračování připraveni a ve svých hlavách mají jasno, kam chtějí příběh seriálu směřovat.

Při rozhovoru pro Entertainment Weekly se showrunneři rozpovídali o svém tvůrčím procesu, a o tom, v jakém stadiu se zrovna nacházejí. Podle slov Rosse Duffera, se nechtějí psaním zahnat do kouta, ale naopak co nejdříve diskutovat se všemi ostatními scenáristy, aby se vydali tou správnou cestou. Ohledně budoucího příběhu toho zatím moc neví, hlavní detaily však mají dávno rozmyšlené.

Stejně tomu tak bylo i na konci 2. řady. Už tehdy tvůrci o 3. řadě věděli, že dalším nakaženým se stane Billy, a že velký prostor dostanou Rusové. Naopak menší detaily, třeba zahrnutí obchodního centra Starcourt, ty ještě nebyly na světě. Ale to nejzásadnější tvůrci vždy vědí dopředu a v případě 4. řady tomu není jinak. Teď už jenom musí své naplánované zásadní události něčím vyplnit. Ve výsledku by další řada měla působit úplně jinak, než ta aktuální.

Své slovo přidal i druhý z bratrů, Matt Duffer. Podle něho se tvůrci v následující řadě zase o něco více otevřou, ne nutně z hlediska rozsahu, nebo v používání speciálních efektů, ale v zasazování dějových linek mimo město Hawkins. To bylo vždy hlavním místem dění, ovšem už jsme viděli i menší výjimky. Například když se Eleven, rozhodla najít svoji ztracenou matku a za hranicemi Hawkinsu se setkala s dalším obdařenými dětmi, které ještě určitě sehrají svoji roli.

V jakém přesném smyslu bude nová řada odlišná, na to si budeme muset počkat.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu