Vražedná práva: Šestá řada bude poslední

Vražedná práva: Šestá řada bude poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Populární seriál stanice ABC se blíží ke svému konci.

Nadcházející šestá sezóna kriminálního dramatu Vražedná práva (How to Get Away with Murder) bude poslední. První epizoda patnáctidílné finální řady si odbyde premiéru 26. 9. Vražedná práva byla od svého uvedení v roce 2014 jedním z pilířů aktuální seriálové nabídky stanice ABC a může se chlubit titulem prvního seriálu, který vyhrál cenu Emmy pro afroamerickou herečku za hlavní ženský herecký výkon v kategorii drama.

Flight Attendant: Kaley Cuoco se pouští do dalšího seriálu
 

Poslední série bude sledovat třídu profesorky Annalise Keatingové (Viola Davis) v rámci jejího posledního semestru na právnické fakultě, zatímco podvody, strach a vina svazují profesorku Keating s jejími studenty nebezpečněji než kdy dřív. Dle vyjádření tvůrce seriálu Petera Nowalka (Chirurgové) bylo zakončení nevyhnutelné, jelikož s ukončením seriálu po šesti řadách dopředu počítal. Navíc se prý diváci nemusí bát, že by šestá série nezavršila dějové linky. Nowalk dopředu věděl, že má zbývajících patnáct dílů na to, aby jednotlivých charakterům dopřál důstojné rozloučení. 

K seriálu se vyjádřila prezidentka stanice ABC Karey Burke takto: „Viola Davis se navždy zapsala do televizní historie svým nezapomenutelným zobrazením antihrdinky Annalise Keating. Jsem jí za to neskonale vděčná, dále pak tvůrci Peterovi Nowalkovi za vytvoření a oživení tak chytré, sofistikované a průkopnické série, která je již dlouho nedílnou součástí čtvrtečních nocí na ABC."

Na první teaser, který láká na završení seriálu, se můžete podívat níže.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu