Veronica Mars: Čtvrtá série je nečekaně celá venku

Veronica Mars: Čtvrtá série je nečekaně celá venku | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
O týden dřív, než všichni čekali. To všechno díky jednomu narozeninovému přání.

Pořádné překvapení si pro fanoušky přichystala streamovací služba HULU, která bez nejmenších pochyb šokovala úplně všechny příznivce seriálu Veronica Mars na panelu Comic-Conu v San Diegu. Tvůrci totiž s velkou pompou oznámili, že se původně naplánovaná premiéra z 26. července posouvá o týden dopředu. A seriál je tak již nyní kompletně dostupný online. Za vším můžeme hledat jedno splněné narozeninové přání Kristen Bell, hlavní představitelku ústřední postavy, která ve čtvrtek oslavila svoje devětatřicáté narozeniny. Bell během jednoho ze svých veřejných vystoupení prohlásila, že by si přála, aby jako součást oslavy jejích narozenin, dostali všichni fanoušci možnost okamžitě seriál vidět. HULU k překvapení všech svolilo.

Prvotní recenze jsou vesměs pochvalné, řada z nich se zmiňuje o tom, že se Veronice podařil přechod ze seriálu pro teenagery do vážnější a dospělejší verze, která si ovšem stále udržuje kouzlo originálu. Ústředním motivem čtvrté série je bombový útok v místním hotelu, který Veronicu přivede do nejvyšších pater lokálního obchodu a politiky.

Jak jsme psali již dříve, většina z původního hereckého ansáblu se vrátí i v nejnovějším pokračování z našeho oblíbeného městečka Neptun. A co říká hlavní představitelka na možnost dalšího pokračování? „Budu hrát Veronicu, dokud nebudou všichni v Neptunu mrtví“. Tak uvidíme, jestli se toto přání naší oblíbené hrdince splní. Na závěr se můžete podívat na jeden z propagačních rozhovorů hereckého týmu.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu