Katy Keene: Spin-off Riverdale vyfasoval první trailer

Katy Keene: Spin-off Riverdale vyfasoval první trailer | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 16 obrázků
Plnohodnotná upoutávka na nový seriál inspirovaný Archieho komiksy je tady.

Po krátkém teaseru, o kterém jsme vás informovali začátkem května, se stanice CW vytasila s plnohodnotnou ukázkou na spin-off Riverdale s názvem Katy Keene. Stejně jako středoškolský seriál Riverdale i Katy Keene vychází z Archieho komiksů a jak název napovídá, bude sledovat život módní návrhářky Katy Keene, jež se v komiksových sešitech objevila poprvé v roce 1945.

Riverdale: Shannen Doherty si zahraje v epizodě, která uctí památku Luka Perryho
 

Dvouminutový trailer nejprve zdařile představí ústřední hrdinku s tváří roztomilé Lucy Hale, která se po zrušeném a vcelku povedeném seriálu Life Sentence vrací na televizní obrazovky. Upřímně bych se nedivil kdyby Katy Keene zažila podobný úspěch jako její seriálový bratříček. I když chystaná novinka je na rozdíl od mysteriózního a lehce temného Riverdale hudební dramedy, která pojede na vlně feel-good seriálů pro teenagery. 

Pojítkem mezi zmiňovanými dvěma tituly je herečka Ashleigh Murray coby postava Josie McCoy. Asheligh Murray hrála Josie od první řady Riverdale a kvůli účinkování v Katy Keene se již ve čtvrté řadě Riverdale neobjeví. Josie se odhaluje v níže přiloženém traileru a i přesto, že se Katy Keene odehrává několik let po událostech v Riverdale, tak se její vizáž téměř nezměnila.

Scénář napsal tvůrce Riverdale Roberto Aguirre-Sacasa spolu se scenáristou Michaelem Grassim (Supergirl, Riverdale). Oba Katy Keene i produkují. Přesné datum premiéry zatím uvedeno nebylo, ale předpokládá se, že se seriálu dočkáme v průběhu ledna příštího roku.  

Zdroj: TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu