Obi-Wan: Ewan McGregor se vrací do role legendárního Jedie

Obi-Wan: Ewan McGregor se vrací do role legendárního Jedie | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Tentokrát snad nejde o žádnou pochybnou šuškandu. Nová minisérie je skutečně na cestě.

Zatímco si ortodoxní fanoušci Star Wars trhají vlasy pokaždé, když Disney oznámí přípravy nového projektu z předaleké galaxie, byl zde vždy jeden projekt, který chtěli snad všichni. Sólový film Obi-Wana Kenobiho. Toho hrál v originální trilogii Alec Guinnes, byl to ovšem až Ewan McGregor, kdo slavného mistra rytířů Jedi pro mnoho (zvlášť těch mladších) fanoušků ikonizoval.

Spousty plánovaných projektů byly po neúspěchu sólového Sola zrušeny, včetně Obi-Wana a Bobby Fetta. Jenže zatímco příběh o námezdním lovci dostal alternativu v podobě seriálu The Mandalorian, který momentálně připravuje Jon Favreau, s Kenobim se slehla zem. Až do dneška.

Klíčové hollywoodské zpravodaje s ohledem na interní zdroje v Disneym potvrzují, že herec Ewan McGregor jedná se studiem o návratu do role pro minisérii na Disney+. Podle insiderů se v podstatě jedná o hotovou věc a očekává se, že McGregorův návrat do role bude oznámen později tento měsíc na konferenci Disney D23 v americkém Anaheimu, kde bude mít služba Disney+ největší panel.

O seriálu se v tuto chvíli nic dalšího neví, s ohledem na věk herce (47) můžeme očekávat, že se příběh bude odehrávat mezi epizodami III a IV, kdy Obi-Wan, jeden ze dvou mistrů Jedi, kteří přežili Rozkaz 66, hlídá na planetě Tatooine mladého Lukea Skywalkera. Projet zatím nemá oficiální název, nejsou známi ani členové tvůrčího týmu. Seriál se nachází ve fázi příprav.

Ewan McGregor už prokázal svůj herecký talent, když i přes nepříznivý scénář dokázal dát mladému Obi-wanovi hloubku a zcela nový rozměr a ihned se stal miláčkem diváků. Herec se dále zapsal do povědomí ve filmech jako Trainspotting, Moulin Rouge nebo Ostrov a příští rok se v kinech objeví jako známý batmanovský záporák Black Mask v ženské týmovce Birds of Prey od DC.

Těšíte se na minisérii s Obi-Wanem? A myslíte, že může Disney+ svými projekty konkurovat Netflixu? Dejte nám vědět do komentářů. Video nabídne uniklý teaser na seriál The Mandalorian.

Zdroje: Deadline, Cinelinx

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 13

Darth Malak | 17.08.2019 09:54
grievous je vocas
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu