For All Mankind: V novince autora Battlestar Galactiky byli Sověti na Měsíci první

For All Mankind: V novince autora Battlestar Galactiky byli Sověti na Měsíci první | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 13 obrázků
Joel Kinnaman jako astrounat v alternativní historii, v níž Sovětský svaz přistál na Měsíci jako první. Koukněte na vzrušující trailer.

Na podzim odstartuje na nově vzniklé streamovací službě Apple TV+ minisérie For All Mankind. Ta nás vezme do alternativní historie šedesátých let, kdy poprvé místo Američanů na Měsíci přístáli Sověti, a tak vesmírné závody mezi USA a Sovětským svazem nikdy neskončily. Za deseti hodinovými epizodami stojí režisér Seth Gordon, tvůrci Matt Wolpert, Ben Nedivi a hlavně Ronald D. Moore. Právě Moore má na svědomí vychvalovaný seriál Battlestar Galactica z roku 2004. Podílel se také jako scenárista na několika epizodách a filmech série Star Trek.

Svou lásku ke sci-fi Moore přikládá vesmírnému programu Apollo, který pamatuje od dětství. Nápad na zrealizování alternativní historie, která se nikdy nestala, byl pro něj opravdu vzrušující a zajímavý. Moore se nechal slyšet, že s ním na vytvoření alternativní historie, která je stále do značné míry založena na skutečné vědě, spolupracovali skuteční inženýři a astronauti z NASA.

Ačkoliv se jedná o alternativní svět, nemá být nějak depresivní. Mooreova vize v sobě nese optimismus a díky vesmírným závodům o dobytí vesmíru se svět stal lepším místem. V něm budou žít skutečně žijící postavy, které si rozebrali Joel Kinnaman (RoboCop), Michael Dorman (Svítání), Sarah Jones (seriál Alcatraz) nebo Jodi Balfour (Manžel). Kinnaman ztělesní jednoho z nejlepších astronautů NASA Edwarda Baldwina. Dorman a Jones byli obsazeni jako Gordo a Tracy Stevensovi, prominentní pár NASA.

Dole pod trailerem najdete sadu fotografií.

Zdroj: Variety, Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu