The Crown 4: Fotky z natáčení odhalily podobu princezny Diany

The Crown 4: Fotky z natáčení odhalily podobu princezny Diany | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Natáčení čtvrté řady The Crown již probíhá, jak bude vypadat seriálová princezna Diana?

Zatímco třetí série historického dramatu o životě britské královny Alžběty jsme se ještě nedočkali (premiéra je plánovaná na 17. 11.), navazující čtvrtá série se už natáčí. Již víme, že čtvrtá série přivede na scénu i zesnulou Dianu, princeznu z Wallesu. Nové zákulisní fotky konečně odhalily její podobu.

The Crown 3: Seznamte se s novou podobou královny v prvním teaser traileru
 

Na fotkách je vidět herečka Emma Corrin, která si slavnou princeznu zahraje. Po jejím boku je princ Charles, kterého ztvárňuje Josh O’Connor. Dvojice byla vyfocena ve španělské Almerii, kde nosili stejné oblečení, jako skutečný královský pár při své cestě po Austrálii. Fotky pro srovnání si můžete prohlédnout níže v galerii.

Diana a Charles na svou cestu vzali tehdy devíti měsíčního syna Williama, který si tuhle památnou cestu svých rodičů připomněl se svou manželkou Catherine, vévodkyní z Cambridge, když v Austrálii zapózovali u slavného Uluru, neboli Ayersovy skály.

The Crown je jeden z korunních klenotů Netflixu. Pro svou výpravnost a precizní převyprávění života britské královské rodiny, si seriál vysloužil několik ocenění Emmy, Claire Foy si dokonce za ztvárnění královny Alžběty odnesla i Zlatý Glóbus. A právě příběh princezny Diany, jež byla lidmi po celém světě obdivována pro svůj zájem a starost o chudé a nemocné, kterým pomáhala charitativními akcemi, by mohl být pro seriál dalším velkým krokem vstříc divákům. Diana byla ve své době symbolem moderního člena královské rodiny, a to nejen způsobem oblékání. Celý svět v roce 1997 šokovala zpráva, že Diana zemřela při autonehodě, když se snažila uniknout nenechavým novinářům.

Trailer k třetí sérii The Crown si můžete pustit zde:

Zdroj: Today

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu