Ztraceni ve vesmíru: Druhá řada má datum premiéry

Ztraceni ve vesmíru: Druhá řada má datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Trailer odhalil štědrovečerní datum premiéry druhé řady Lost In Space.

Během Comic Conu v New Yorku bylo oznámeno datum uvedení druhé série Lost in Space (Ztraceni ve vesmíru), které připadá na 24. 12., tudíž to bude pro fanoušky této série perfektní dárek pod stromeček. Spolu s oznámením přispěchal i první trailer, který odhaluje krásné vodní a jiné vesmírné lokace včetně divoké přírody a nových hrozeb, které na hrdiny čekají.

Disney blokuje reklamy Netflixu na několika televizních stanicích
 

Ukázka dále vnadí na novou postavu jménem Ben Adler, šéf pokročilého systému umělé inteligence, jehož si zahrál JJ Feild. Ten by se měl v určité fázi druhé série s rodinou Robinsonových setkat.

Na Netflixu se tak můžete za pár měsíců těšit na dalších deset dílů, kdy každý z nich bude mít jednu hodinu. V hlavních rolích se vrací Toby Stephens, Molly Parker, Maxwell Jenkins, Mina Sundwall, Taylor Russell a další. Oficiální synopsi si můžete přečíst pod trailerem.

Rodinu Robinsonových čeká další nebezpečí i dobrodružství. Když společně s jejich modulem Jupiter 2 uvíznou na záhadné planetě plné oceánů bez jejich milovaného Robota, Robinsonovi musí spolupracovat spolu s proradným a manipulativním Dr. Smithem a vždy okouzlujícím Donem Westem, aby se vrátili na Resolute a shledali se s ostatními kolonisty. Brzy ovšem zjišťují, že vše není, jak se zdá. Řada několika neuvěřitelných nových hrozeb a nečekaná odhalení jim zkomplikuje cestu, když hledají klíč k nalezení Robota a bezpečnou cestu do Alpha Centauri. Nic je nezastaví, aby rodinu udrželi v bezpečí. Schopnost přežití je totiž Robinsonovská specialita.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Ztraceni ve vesmíru

03.04.1998 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu