Batwoman je terčem umělého snižování hodnocení

Batwoman je terčem umělého snižování hodnocení | Fandíme seriálům
Warner Television
Zobrazit dalších 29 obrázků
Další ženský projekt je terčem skupin, které nemají nic lepšího na práci, než sedět u internetu a s falešnými účty posílat negativní hodnocení.

Bylo jasné, že nový DC seriál stanice The CW Batwoman, který odstartoval 6. 10. 2019, to nebude mít lehké. Stačí se podívat na trailery na YouTube, které se často "chlubí" velmi nepříjemným poměrem palců nahoru a dolů. Řekněme to tak, že Batwoman už před svou samotnou premiérou ležela mnohým v žaludku. 

Batwoman: Poslední trailery, plakáty a doplňující informace před premiérou
 

A na tom se očividně nic nezměnilo ani po premiéře seriálu. Profesionální recenze jsou veskrze pochvalné, na serveru RottenTomatoes má pilotní epizoda 72 % pozitivních recenzí, což je slušné, ale pokud jde o divácké hodnocení, tak je série další obětí takzvaného "review-bomgingu", což je v podstatě snaha skupiny lidí výrazně negativně hodnotit nějaký projekt s účelem uměle snížit jeho popularitu. 

Pokud se podíváme opět na RottenTomatoes, tak tam najdeme 3 314 diváckých hlasů a průměrné hodnocení je 1,1 hvězdičky z 5.

Samozřejmě je jasné, že se Batwoman nelíbí všem, ale je pravděpodobné, že v tomto případě jde o kampaň, protože například pátá řada velmi populárního kolegy Flashe má cca 800 hodnocení, zatímco pilotní epizoda Batwoman jich má přes 3 000 za pár dnů, což působí trošku podezřele.

Není to poprvé, co k něčemu podobnému došlo, nedávno byl cílem review-bombingu například komiksový film Captain Marvel. RottenTomatoes přislíbilo, že se pokusí předejít podobným incidentům, ale jak se zdá, zatím toho není schopno.

Zdroj: RottenTomatoes

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 12

filozof | 14.10.2019 00:02
Kritici tomu dali 72%, protože to jsou ustrašení konformisti. Jokera kritizovala americká média a hodnocení od kritiků má 68%. Jinak na csfd superhrdinské seriály hodnotí jen malá skupina lidí a Batwoman dostala 30%.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu