Why Women Kill: Seriál od tvůrce Zoufalých manželek bude mít druhou řadu

Why Women Kill: Seriál od tvůrce Zoufalých manželek bude mít druhou řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Zábavný dramaticky-komediální seriál bude pokračovat.

Pokud jde o streamovací službu CBS All Access, tak je zatím jejím nejvýraznějším seriálem Star Trek: Discovery, ale na platformě najdeme i jiné hodně zajímavé kousky. Jedním z nich je určitě projekt nazvaný lákavě Why Women Kill

Muž, který spadl na Zemi: CBS All Access chystá reboot netradičního sci-fi filmu
 

Jedná se o sérii z dílny Marca Cherryho, který stojí za kultovními Zoufalými manželkami a to, že jde o jeho "dítko" poznáte velmi spolehlivě už po pár minutých. Seriál šikovně kombinuje prvky dramatu a černého humoru. A znovu to funguje. Velkou zásluhu na to má i obsazení v čele se skvělou Lucy Liu a Ginnifer Goodwin.

Zápletka je rozhodně svérázná, sleduje osudy několika žen z totožného domu a to ve třech časových obdobích (konkrétně v letech 1963, 1984 a 2019), kdy se v každém z nich odehraje zločin. 

Pár dílů trvalo, než se Why Women Kill rozjel na plné obrátky, ale poté se z něj stala skvělá podívaná a je tak dobře, že CBS aktuálně schválilo druhou řadu. Potvrdila to jedna z manažerek CBS All Access Julie McNamara:

"Why Women Kill mělo fenomenální první řadu. Pod kreativním vedením Marca Cherryho a díky neuvěřitelným hereckým výkonům obsazení se ze seriálu stala jedna z nejčastěji streamovaných původních sérií. Těšíme se na to, až fandům nabídneme ještě více mydlové dramedy ve druhé řadě a nemůžeme se dočkat témat, která Marc prozkoumá příště."

S ohledem na zápletku se dá očekávat, že druhá řada se bude věnovat úplně jiným postavám (pokud by se zaměřila na stejné jako v případě první řady, pak by to scenáristé měli hodně těžké, aby z jejich zápletek "vytřískali" příběh, který by nepůsobil natahovaně) a zatím není jasné, kdy se druhé řady dočkáme. Poslední 10. díl první řady má premiéru 17. 10. 2019.

Zdroj: THR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu