SLUGFEST: Režiséři Avengers chystaji dokument o "válce" DC a Marvelu

SLUGFEST: Režiséři Avengers chystaji dokument o "válce" DC a Marvelu | Fandíme seriálům
Marvel / DC
Anthony a Joe Russo se zaměří na žhavé téma.

Jen málokteří fandové si jdou tak po krku jako milovníci Marvelu a DC. Vyznavači těchto dvou komiksových legend se prostě rádi hádají a vlastně to není až takovým překvapením s ohledem na to, že jde o dva největší hráče v komiksové branži. 

Liam Hemsworth si zahraje v seriálu od tvůrce Týmu Škorpion
 

Pokud jde o samotné společnosti, tak jejich pracovníci se o konkurenci vyjadřují relativně pochvalně, ale pravdou je, že za desítky let své existence byla mezi firmami znatelná rivalita. A právě na to se zaměří dokumentární série chystané videoplatformy Quibi nazvaná Slugfest.

Projekt našel inspiraci u knihy Slugfest: Inside the Epic, 50-year Battle Between Marvel and DC, která mapuje vztah obou firem, který se vyvíjí už více než 50 let. Kniha vyšla v roce 2017 a jejím autorem je Tucker Reed.

Není asi sporu o tom, že jde o zajímavé téma, speciálně v době, kdy filmové adaptace komiksů neohroženě vládnou kinům. A právě tvůrci té nejúspěšnější komiksovky byli povoláni, aby jako producenti na dokument Slugfest dohlédli. Řeč je o režisérech posledních dvou dílů série Captain America a třetího a čtvrtého dílu Avengers bratrech Russoových

Příliš detailů o Slugestu zatím známo není, ale bylo zmíněno to, že se zaměří například na slavný komiks Superman vs. The Amazing Spider-Man z roku 1976.

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo, ale platforma Quibi, která bude nabízet videa pod 10 minut, má naplánovaný start na duben 2020.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Fimi | 15.11.2019 11:34
To je ohromně zajímavé, jsem hodně zvědav
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu