Goliath: Čtvrtá sezóna bude poslední

Goliath: Čtvrtá sezóna bude poslední | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Billy Bob Thornton se příští rok rozloučí se svou seriálovou rolí.

Třetí řada právnického seriálu Goliath si odbyla premiéru na začátku října. Nyní Amazon oznámil prodloužení seriálu o další řadu, která ovšem bude i poslední. Někdejší špičkový právník Billy McBride s tváří Billyho Bob Thorntona tak dostane po střetu s miliardářským rančerem (Dennis Quaid) do vínku poslední případ, který snad i uzavře příběh této charismatické televizní postavy.

Severance: Apple dal zelenou thrilleru od Bena Stillera
 

Jsem nadšený, že máme další sezónu, ve kterém budeme moci vyprávět příběh Billyho McBridea. Náš poslední případ bude řešit současnou globální krizi, která zasáhla celou generaci. Diváci se mohou těšit na několik nových talentovaných herců, kteří rozšíří naše výtečné herecké obsazení,“ říká výkonný producent projektu Lawrence Trilling (Alias) a dodává: „Jsme velmi vděčný lidem z Amazonu, kteří podpořili náš seriál. Billy Bob Throton nám stále dodává inspiraci a já jsme opravdu rád, že mohu pracovat s takto talentovaným štábem.

Kdy si čtvrtá finální sezóna seriálu Goliath odbyde premiéru není zřejmé, avšak dalo by se předpokládat, že naváže na podzimní slot třetí sezóny. Informace o hereckém obsazení zatím nejsou známy. O dalších informacích vás budeme průběžně informovat.

Synopse třetí série: Nečekaná smrt starého přítele Billyho McBridea (Billy Bob Thornton) přivede tohoto někdejšího šipkového právníka do Central Valley v Kalifornii, které je zasaženo extrémním suchem. Zde se střetává s novým “Goliášem“, miliardářským rančerem (Dennis Quaid) a jeho sestrou (Amy Brenneman). Billy se se svým týmem vydává odhalit pravdu, zatímco se objeví jeho stáří nepřátelé a osobní démoni, kteří ho konfrontují s jeho vlastní smrtelností.

Zdroj: The Wrap

 
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu