Teorie velkého třesku: Pusťte si ultimátní sestřih Sheldonova klepání

Teorie velkého třesku: Pusťte si ultimátní sestřih Sheldonova klepání | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Aneb jeden z bonusů limitovaného setu na domácí nosiče.

Je to už půl roku od odvysílání poslední epizody oblíbeného vědátorského sitkomu Teorie velkého třesku. Ten od roku 2007 stihl vydat celkem dvanáct sérií a není divu, že někteří skalní fanoušci mohli po finále uronit i slzu. Bylo samozřejmostí, že po skončení seriálu se jistě někdy dočkáme vydání kompletního setu na domácích nosičích.

Teorie velkého třesku: TOP 5 nerdských (anti)vtipů i s vysvětlením
 

Právě takový set byl vydán už minulé úterý, dvanáctého listopadu, v podobě limitované edice na Blu-ray. Set kromě samotného seriálu nabízí i dodatečný materiál, jako třeba „Největší hity TBBT: 12 let komedie ve 24 minutách“ nebo „Všechny hvězdy světa TBBT.“ Server EW vydal na svých stránkách exkluzivní video ze zmiňovaných bonusů, které ukazuje kompilaci typického a nezapomenutelného Sheldonova (Jim Parsons) klepání. Vzhledem k tomu, že tohle klepání se stalo poznávacím znamením výstředního fyzika a v rámci seriálu bylo využito v mnoha vtipných situacích, není divu, že si vysloužilo vlastní montáž. 

Server TVLine zase exkluzivně nabídl video, ze stejného bonusového materiálu v rámci setu, které se zaměřuje na herce Johnyho Galeckiho, představitele Leonarda Hofstadtera. Ten ve videu mluví o tom, co pro něj znamenala role experimentálního fyzika:

„Role Leonarda mne velice lákala, protože ve vztahu Leonarda a Penny jsem viděl [potenciál pro] něco hlubokého, kdyby seriál vydržel delší dobu.“

Pokud nechcete utrácet za kompletní sadu disků, můžete si počkat, až bude všech dvanáct sérií dostupných na streamovací službě HBO Max, která a všechny řady získala vysílací práva.

Zdroje: EW, TVLine

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Speedy | 22.11.2019 21:29
Všechny řady jsou už delší dobu dostupné jak na Netflixu, tak HBO GO. Tak na co čekat na HBO Max?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu