What If...?: Roberta Downey Jr. v animovaném seriálu od Marvelu neuslyšíme

What If...?: Roberta Downey Jr. v animovaném seriálu od Marvelu neuslyšíme | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 30 obrázků
Bez ohledu na předchozí zprávy se s tím aktuálně nepočítá.

Většina marvelovských seriálů, které vznikají pro streamovací službu Disney+ jsou hrané, ale radost budou mít i fandové animovaných projektů a to díky sérii What If...?, která se inspiruje u stejnojmenného komiksu a nabídne výrazně odlišné pohledy na příběhové linky některých postav z marvelovských filmů. 

What If...?: Nové obrázky ukazují zombie Captaina Ameriku a další příběhy

Už delší dobu víme, že v seriálu uslyšíme velké množství herců z marvelovských filmů, ale při oznámení obsazení chybělo několik jmen, včetně Roberta Downey Jr. Nicméně později se objevily zprávy, že se Roberta dočkáme, naznačil to herec Jeff Goldblum během rozhovoru. 

A nikoho asi takhle zpráva nepřekvapila, přece jen, Robert je jednou z dosud nejvýraznějších tváří marvelovského filmového universa a tak asi málokdo pochyboval o tom, že v seriálu hlas oblíbeného herce zazní. Jenže nakonec je to jinak. Novináři kontaktovali zástupce Roberta Downey Jr. a ti potvrdili, že herec na What If...? pracovat nebude. Údajně se měl Jeff zmýlit, když prohlásil, že se Downey bude na seriálu podílet.

Je to určitě pro mnohé fandy zklamáním, ale přece jen, v Hollywoodu se dá sehnat nemalý počet herců, kteří zvládnout napodobit Robertův hlas, takže to ve své podstatě nepředstavuje zase tak velký problém. A něco podobného by se nestalo poprvé, například Red Skulla původně hrál Hugo Weaving, ale ve filmech Avengers ho nahradil Ross Marquand a málokdo si asi všiml rozdílu (nejen díky masce Red Skulla, ale také proto, že Marquand umí skvěle imitovat kolegy).

První řada What If...? by se měla zaměřit výhradně na zatím vzniklé marvelovské filmy a k dispozici by měla být v roce 2021.

Zdroj: CBM

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu