Watchmen: Prohlédněte si důkladně, jak vypadá seriálová verze Minutemenů

Watchmen: Prohlédněte si důkladně, jak vypadá seriálová verze Minutemenů | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 34 obrázků
Epizoda The Extraordinary Being nabídla výlet do minulosti.

Přestože se tvůrci seriálu Watchmen snaží, aby projekt fungoval samostatně, aniž by bylo vysloveně nutné znát komiksovou předlohu, tak na ni samozřejmě více či méně odkazuje. Důkazem je i epizoda nazvaná The Extraordinary Being, která se odehrávala v minulosti a ukázala nám zrod prvního samozvaného bojovníka proti zločinu známého jako Hooded Justice

V první řadě je nutné poznamenat, že podle recenzentů i diváků šlo o skvělý díl, který měl nemalé množství pozitiv. A pro fandy předlohy bylo jedním z nich určitě i to, že se objevil legendární tým Minutemen

Bohužel, někteří jeho členové měli jen pár vteřin prostoru a ani nebyli pořádně vidět, ale pokud máte zájem si je pořádně prohlédnout, tak jejich fotografii zveřejnilo HBO. Složení týmu je (zleva) následující: Silhouette, Mothman, Dollar Bill, Nite Owl, Captain Metropolis, Silk Spectre, Hooded Justice The Comedian.

Pokud jde danou epizodu viděli, tak vás možná zaskočilo, že byla černobílá. Tvůrce seriálu Damon Lindelof prozradil, co si o tom myslelo HBO:

"Ve scénáři nebylo uvedeno, že to bude černobílé, ale když jsme to oznámili HBO a dodali, že tam budou záblesky barev v případě připomínky vzpomínek, které měl Will na Tulsu roku 1921, protože trauma [které prožil v roce 1921] je tak živé a prolíná se jeho dalšími vzpomínkami, HBO na to řeklo, 'Rozmyslíme si to,' a poté se vrátili za námi, 'Pokud to bude jen pro jednu epizodu, jsme s touhle uměleckou volbou v pohodě."

A nutno poznamenat, že to byla dobrá volba, černobílé pojetí danému dílu slušelo. Do konce řady zbývají ještě dvě epizody, kdy ta následující bude mít premiéru 8. 12. 2019.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu