Narcos: Mexico - Krátký teaser prozradil datum premiéry

Narcos: Mexico - Krátký teaser prozradil datum premiéry | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 10 obrázků
Drogová jízda bude pokračovat za pár měsíců.

Když se seriál Narcos "postaral" o Pabla Escobara, zavítal do Mexika. A první řada Narcos: Mexico ukázala, že i bez charismatického Escobara má Narcos co nabídnout, takže nebylo překvapením, když byla schválena druhá řada.

Narcos: Mexico: 2. série bude!
 

Félix Gallardo v podání Diega Luny sice není tak drsný a prvoplánovitě psychopatický jako Pablo, ale rozhodně jde o drogového lorda, jehož osudy stojí za zhlédnutí. 

Oznámení o vzniku druhé řady přišlo už v prosinci roku 2018, ale ať teď vyšlo najevo, kdy se dočkáme premiéry. Dozvěděli jsme se to z nového teaseru 

V něm se dočkáte jen záběru na Félixe a krátkého proslovu o tom, že každý po něčem touží a upozornění, že i ta nejdrsnější bestie může skončit v kleci. O samotné druhé řadě se toho tak moc nedozvíme, ne o ději, nicméně nám bylo prozrazeno asi to, co většinu fandů zajímá a to datum premiéry, které bylo stanoveno na 13. 2. 2020.

Jak bylo řečeno, příliš detailů o příběhu není známo, ovšem ví se, že se k obsazení přidají Sosie Bacon jako Mimi Webb Miller a Scott McNairy jako Walt Breslin. Mimi Webb Miller je neteří bývalého texaského senátora, která měla pletky s drogovým lordem Pablem Acostou a Walt Breslin byl agentem DEA a průvodcem první řadou (mihnul se v jejím závěru), s tím, že ve druhé řadě neuslyšíme jen jeho hlas, ale také ho budeme pravidelně vídat.

V galerii pak najdete fotky ze druhé řady.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu