Zaklínač: Tvůrkyně má plány na až sedm řad, ale točit je chce, jen když to bude dávat smysl

Zaklínač: Tvůrkyně má plány na až sedm řad, ale točit je chce, jen když to bude dávat smysl | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 30 obrázků
To, že tvůrci plánují až sedm řad bylo prozrazeno v minulosti, ale jisté to zdaleka není.

První řada seriálového Zaklínače/The Witcher je za námi a byť recenzenti nebyli úplně spokojeni, divácká hodnocení jsou o poznání lepší. Už delší dobu víme, že bude i druhá řada a v minulosti se tvůrci nechali slyšet, že mají plány až na sedm řad. O tom, zda to dál platí se rozpovídala "duchovní matka" seriálu  Lauren Schmidt Hissrich:

Zaklínač: Netflix už prý plánuje více sérií
 

"Je to velmi delikátní záležitost, protože musíte být schopnosni zvážit, kterým směrem se vydáváte. Příběhy potřebují závěr. Potřebují směr, kterému se vydat vstříct. Ale také musíte ponechat prostor tomu, aby věci přirozeně rostly a vyvíjely se. Jsou tu například postavy, které jsme viděli v první řadě a které byly elektrizující, takže jsme začali psát jejich příběhy a napadlo nás, 'Můj bože, je tu toho mnohem víc [k odvyprávění].' Takže ano, musíte počítat také s růstem a dalším vývojem. To [prohlášení] o sedmi řadách je zábavné. Jsem si jistá, že jsem někdy prohlásila, že můžu napsat sedm řad, ale jsem si jistá, že jsem řekla i to, že můžu napsat 20 řad. Budu pokračovat v psaní série do té doby, dokud bude dávat smysl ji psát. To znamená, že převzaté zápletky z knih musejí působit přirozeně a musí dovolit příběhu, aby přirozeně plynul, ale také to, aby skončil, ve chvíli, kdy skončit má."

Je sympatické, že stěžejní osobnost seriálu očividně nehodlá "dojit krávu" za každou cenu a natočit hromadu řad jen proto, že je seriál populární, ale chce skončit, když bude mít dojem, že nastal ten správný čas. Samozřejmě se její přístup může změnit, nebylo by to poprvé, kdy by se něco podobného přihodilo, ovšem nezbývá než doufat, že tvůrci tentokrát opravdu skončí takzvaně v tom nejlepším. 

Na konci galerie si pak můžete prohlédnout nákres monstra Selkie Maw, které zhltlo Geralta a on se z něj musel prosekat ven a pronásledovala by ho mláďata. Nakonec jsme ale danou scénu neviděli.

Zdroje: Collider, Twitter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu