The Walking Dead: World Beyond: Noví Živí mrtví mají ještě před začátkem pevně daný konec

The Walking Dead: World Beyond: Noví Živí mrtví mají ještě před začátkem pevně daný konec | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Nový seriál ze světa Živých mrtvých zdaleka nebude tak dlouhý, jako jsou ty dosavadní.

Už za necelé tři měsíce bude mít premiéru The Walking Dead: World Beyond, nový seriál ze zombie universa Živých mrtvých. Již nyní je ale potvrzené, že půjde o vůbec nejkratší seriál z tohoto televizního světa. Prezidentka stanice AMC Sarah Barnett v nedávném vyjádření při setkání s novináři uvedla, že nový seriál se nebude pokoušet napodobit formou své předchůdce. Následně dodala, že bude vyprávět uzavřený a velmi specifický příběh v rámci pouhých dvou řad.

To je výrazně méně, než byli diváci u Živých mrtvých dosud zvyklí. Původní seriál měl premiéru v roce 2010 a v současnosti má na kontě již deset řad. Spin-off Živí mrtví: Počátek konce je pak na obrazovkách od roku 2015 a dosud vyšlo pět sérií. Kratší délka World Beyond by ale nemusela být nutně na škodu, seriál by tak mohl být ráznější s jasně zaměřeným dějem. Právě rozvláčnost a různorodá kvalita jednotlivých řad je jednou z častých výtek vůči původním Živým mrtvým.

Podle oficiálního popisku bude World Beyond vyprávět příběh dvou sester a jejich dvou přátel, kteří společně opustí bezpečné místo a vydají se na nebezpečnou cestou s důležitým úkolem. V seriálu diváci uvidí třeba Annet Mahendru (seriál Takoví normální Američané), Nico Tortorellu (seriály Znovu 20, Stoupenci zla) či Julii Ormond (První rytíř, seriál Šílenci z Manhattanu). Premiéra je stanovená na 12. 4. V galerii si můžete prohlédnout oficiální fotky, níže ještě přikládáme již dříve vydaný trailer.

Zdroj: TVLine, foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 27.01.2020 18:03
The Walking Dead, seriál o bandě idiotů, kteří nějakým zvláštním způsobem přežívají apokalypsu ikdyž jsou úplně blbí, hluší, slabí, pomalí, zmatení a nepřítomní, přežívají jí většinou díky tomu, že za ně umírají ti schopní, kteří si žili v pohodě do té doby, než je hlavní představitelé potkali....
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu