Gangs of London: Režisér kultovního Raidu přenáší ostrou kontaktní akci do televize

Gangs of London: Režisér kultovního Raidu přenáší ostrou kontaktní akci do televize | Fandíme seriálům
Zobrazit další 3 obrázky
Gareth Evans tentokrát zamíří do londýnského podsvětí.

Gareth Evans je jméno, které fandové skvělé akce určitě znají. Tenhle talentovaný tvůrce má na kontě oba filmy Zátah/The Raid a bez přehánění se dá prohlásit, že jde o jedny z nejlepších akčních projektů za dlouhé roky. 

Gangs of London: Režisér Raidu jde znovu do akce
 

Původně se počítalo i s tím, že se dočkáme trojky, ale Evans se rozhodl, že do toho nepůjde. Kromě toho by měl vzniknout americký remake v produkci Evanse, ale osud nové verze také není jistý (střídají se u ní tvůrci i herci jako na běžícím páse), nicméně fandové drsné akce si nemusejí zoufat, Gareth se "nefláká", ale pracuje na seriálu Gangs of London

Jeho zápletka zní: "Když dojde k útoku na šéfa kriminální organizace Finna Wallace, mocenské vakuum, které se objeví po jeho smrti, začne ohrožovat křehký mír komplikované sítě gangů, které působí v ulicích města. Je tak úkolem truchlícího, prchlivého a impulzivního Seana Wallace, aby získal nad situací kontrolu a našel ty, kteří stojí za smrtí jeho otce."

Kromě toho, že je Gareth spolutvůrcem seriálu (společně s Mattem Flannerym), tak také dohlédl na režii několika dílů a stojí i za choreografií soubojů, což vám bude po zhlédnutí nového traileru jasné. Bojové scény i přestřelky jsou intenzivní, brutální, choreograficky strhující, prostě lahoda pro milovníky akce. 

Kromě toho je tu ale také atmosféra chladných britských thrillerů a kriminálek a v kombinaci se špičkovou akcí to vypadá jako skvělý mix, který bychom si neměli nechat ujít. 

Zatím ale bohužel není jasné, kdy se dočkáme premiéry. Bude to tento rok, ale přesné datum známo není. Seriál ve Velké Británii nabídne stanice Sky Atlantic, v USA pak Cinemax, tak uidíme, kdo se téhle chuťovky chopí u nás.

Zdroj: Slashfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu