Zaklínač našel představitele svého mentora Vesemira

Zaklínač našel představitele svého mentora Vesemira | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 15 obrázků
Tvář moudrému staršímu zaklínači nakonec nepropůjčí žádná velká hollywoodská celebrita.

Natáčení druhé řady velmi úspěšné seriálové adaptace Zaklínače začalo už více než před týdnem, přičemž už byli odhaleny v podstatě všechny posily už tak nacpaného hereckého ansámblu. Doteď bylo však velkou záhadou, kdo se stane představitelem jedné z nejdůležitějších postav jak knižní, tak i herní série - Geraltův a Ciriin celoživotní mentor, který pro ně také plní roli otcovské respektive dědečkovské figury. 

Zaklínač: Úspěch seriálu masivně nakopl prodeje her
 

Spekulace byly doposud docela divoké, hlavně díky domněnkám, že by se měl Netflix snažit do role získat co největší hvězdu. Podle všeho se jednalo například s Michaelem Keatonem nebo Madsem Mikkelsenem, ti však role odmítli. Ze stolu pak bylo smeteno i jméno Marka Hamilla, který o roli v minulosti vyjadřoval svůj zájem. Teď už jméno herce, který se role ujme známe, všichni, kdo čekali nějakou velkou celebritu, budou však nejspíš zklamaní.

Do role byl totiž nakonec obsazen dánský herec Kim Bodnia. Ten se dosud nějakými obrovskými rolemi na mezinárodním poli chlubit nemůže, řada z vás ho však pozná ze seriálu Killing Eve (Na mušce). Role Vesemira pro něj bude tedy dosud možná největší rolí. Což může být ve výsledku vlastně dobře. Díky absenci nějaké světoznámé tváře se přece jenom bude na Vesemirovu seriálovou podobu, napčíklad oproti té Geraltově, zvykat o něco rychleji. V tuto chvíli může Bodnia vlastně jen příjemně překvapit. Kromě toho mu rysy, které by se na zaklínače hodily, rozhodně nechybí.

Nakonec se můžete podívat na řadu nových fotek z natáčení, které doplňují několik dní starou sadu, i zajímavou fotku ze zákulisí. Jak jste spokojeni s obsazením Vesemira? A kdo byl vaší původní volbou? Napište nám do komentářů.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu