Kráska a zvíře se dočká prequelu o ústředním padouchovi s tváří Luka Evanse

Kráska a zvíře se dočká prequelu o ústředním padouchovi s tváří Luka Evanse | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Na Disney+ vznikne minisérie ze světa hrané pohádky Kráska a zvíře z roku 2017.

Hraná adaptace pohádky Kráska a zvíře z roku 2017 byla kasovním trhákem, který si přišel v pokladnách kin na 1,2 miliardy dolarů a aktuálně drží 17. místo v žebříčku celosvětových tržeb. O celovečerním pokračování zatím nejsou žádné zprávy, avšak po vzoru Aladina se připravuje minisérie zaměřená na vedlejší postavu. V tomhle případě na ústředního padoucha. Šestidílný prequel bude dostupný na streamovací službě Disney+ a hlavní devízou bude návrat původního obsazení.

Top 7 seriálových premiér měsíce března
 

Minisérie se bude obehrávat několik let před událostmi z celovečerní pohádky a zaměří se na zlotřilého vojáka Gastona (Luke Evans) a jeho pomocníka LeFou (Josh Gad). Stejně jako Kráska a zvíře i chystaná minisérie bude muzikálně zaměřená a o hudební doprovod se postará Alan Menken, který stojí za soundtracky pro původní i nové verze pohádek Kráska a zvíře a Aladin. Konkrétní informace o příběhu zatím známy nejsou, ale oficiální oznámení Disneyho láká na to, že minisérie dále rozšíří svět Krásky a zvířete, takže se nejspíš dočkáme nových lokací i postav.

Na scénáři k minisérii pracuje Josh Gad s tvůrci seriálu Bylo, nebylo Adamem Horowitzem a Edwardem Kitsisem. Tato trojice společně pracovala na televizním návratu Muppetů pro Disney+, ovšem tento projekt byl zrušen a následně se vrhli na minisérii ze světa Krásky a zvířete. Trio napíše scénář ke všem šesti epizodám a jsou i výkonnými producenty projektu společně s Lukem Evansem. Zda se v minisérii mihne i Emma Watson či Dan Stevens v podobě “zvířete“ bohužel nevíme.

Zdroj: THR

Foto: Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Tomosaurus | 09.03.2020 16:46
Preco nenatocia Percyho Jacksona, Eragona alebo ine bestselleri nanovo ale musia robiť zbytočné prequeli k zbytocnemy remakeu. Ja nerozumiem tomu Disneymu. Ak nam chce stereotypnostou vymyt mozog tak sa k tomu aj blíži.
Vstoupit do diskuze

Související články

Kráska a zvíře

02.03.2017 | USA, Velká Británie
Fantasy, Rodinný, Romantický, Muzikál
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu