O2 nabízí pro ukrácení dlouhé chvíle O2 TV a HBO za jednu korunu

O2 nabízí pro ukrácení dlouhé chvíle O2 TV a HBO za jednu korunu | Fandíme seriálům
O2
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vypadá to, že nás doma čekají dlouhé chvíle. Někteří operátoči začínají být vůči svým zákazníkům solidární. 

Nový typ koronaviru, který nyní ve světě způsobuje epidemii nemoci COVID-19, je vážnou záležitostí, kvůli které musí velká spousta lidí zůstat v karanténě a izolaci. Lidé si mohou čas krátit buď umýváním oken nebo nekonečným sledováním seriálů a filmů. Vzhledem k tomu, že žijeme v době sociálních sítí a streamovacích služeb, užívání internetu a spotřeba dat se razantně zvyšuje. A někteří mobilní a internetoví operátoři už se situaci staví čelem a snaží se být vůči svým zákazníkům solidární (nebo prostě lákaví).

Operátor O2 na svých stránkách nabízí neomezená data zdarma pro své zákazníky, kteří je mohou aktivovat v aplikaci nebo na stránce Moje O2, a to počínaje od pondělí 16. března do konce dubna.

Kromě toho také společnost nabízí třicetidenní přístup do O2 TV za symbolickou částku 1 Kč. „Ty nejlepší filmy a seriály z produkce HBO, dětské pořady, dokumenty a zpravodajství,“ komentuje společnost nabídku na svých oficiálních stránkách. Operátor tak umožní zákazníkům přístup k balíčkům O2 TV HBO a Sport.

Mnoho lidí bude též nuceno pracovat nebo studovat doma, O2 tak nabízí i elektroniku, například notebook značky Lenovo za necelou tisícovku, posuďte sami, jestli by se vyplatilo pořídit pár kusů do domácnosti, nějakou výkonnou bestii ale určitě nečekejte, spíše kancelářskou záležitost, se kterou můžete mít Netflix i na toaletě.

O2 ale zřejmě není jediná společnost, která v těžkých časech vychází svým klientům vstříc. Například Vodafone údajně nabídl svým zákazníkům, kteří se momentálně nacházejí dlouhodobě v Itálii, neomezená data až do odvolání včetně neomezeného volání a SMS.

Těžko nyní predikovat, jestli se k nějakým razantním slevám uchýlí i jiní operátoři nebo poskytovatelé internetu. Streamovací služby každopádně z nastalé situace ekonomicky těží. Jsme zvědaví, jak se situace na trhu on-line videa vyvine.

Zdroj: O2

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

Josef Š | 20.03.2020 20:56
Problém je, že služba O TV funguje maximálně z 80 procent.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu