Skylink a freeSAT nabízejí ode dneška dětské kanály zdarma - nalaďte si je

Skylink a freeSAT nabízejí ode dneška dětské kanály zdarma - nalaďte si je | Fandíme seriálům
FreeSAT / Skylink
Zobrazit další 2 obrázky
Zábava během povinných prázdnin – volné vysílání dětských programů.

Spousta z vás aktuálně tráví daleko víc času doma, než jste zvyklí. Postupně s vámi sdílíme tipy na to, co zajímavého se pro ukrácení dlouhé chvíle dá najít v nabídce streamovacích služeb. Možná ale máte pocit, že nabídka pro děti tam není kdovíjak bohatá. Tomu se ještě podíváme na zoubek, ale zatím by rodičům, kteří potřebují zabavit prcky, mohly vytrhnout trn z paty společnosti Skylink a freeSAT. Ty se divákům satelitního příjmu rozhodly nabídnout vysílání dětských kanálů zcela zdarma. Nabídka platí ode dneška, 16. 3., až do 31. 3. 2020. Níže je tisková zpráva a v galerii najdete tabulky, které ukazují, jak si dětské kanály naladit (první je freeSAT, druhý Skylink).

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, informuje o volném vysílání 6 dětských programů. Volné vysílání bude k dispozici všem zákazníkům Skylinku bez ohledu na předplacené služby, a to v období od 16.3. do 31.3.2020.

Nečekané volno nepochybně potěšilo každého školáka. Pro rodiče to však také znamená starost o naplánování programu pro své ratolesti. Proto Skylink přináší pro rodiče možnost, jak zpestřit den dětem, a přitom si najít alespoň malou chvilku na oddych a načerpání sil pro nová dobrodružství s nimi.

Děti se mohou těšit na příběhy známých, ale i nových hrdinů. S Minimaxem se pobaví u sledování Trolové - zpíváme dál, který překypuje originální dobromyslností a hromadou nové hudby nebo u druhé řady Máša a Medvěd. Na programu Disney Channel nebude chybět hraný seriál Táborníci z Kikiwaka, Městečko záhad nebo animovaný Maskovaný kocour. Legendární SpongeBob v kalhotách na Nickelodeonu jistě zabaví všechny ratolesti a na pomoc si přizve třeba i Tlapkovou patrolu! O zábavu pro ty nejmenší nezbedníky se postará Nick Jr. a Prasátko Peppa, JimJam a jeho Noddy malý cestovatel nebo odpočinkový Duck TV.

Tisková zpráva freeSAT je téměř totožná, jen freeSAT má oproti Skylink navíc ještě kanál Nicktoons.

  • Aktualizovaný přehled dopadů koronaviru na filmový svět najdete zde

Zdroj: Skylink/freeSAT

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu