Star Wars: High Republic: Co všechno čekat od nové kapitoly Hvězdných válek

Star Wars: High Republic: Co všechno čekat od nové kapitoly Hvězdných válek | Fandíme seriálům
Lucasfilm Publishing
Zobrazit další 3 obrázky
V nové odnoži Star Wars se podíváme do dob největšího rozkvětu Republiky.

Po loňském roce, kdy Star Wars potkal relativní neúspěch v podobě slabě přijatého Vzestupu Skywalkera, si filmová část Hvězdných válek dává na pár let pauzu. To však neznamená, že by značka nějakým způsobem zpomalovala. Velkou ofenzivu aktuálně chystá jak na televizních obrazovkách, kam se chystá například druhá řada Mandaloriana a mnoho dalších, ale i v jiných odvětvích. Asi největším takovým projektem je série knih a komiksů The High Republic, které budou dalece předcházet všem dosavadním filmům a seriálům.

The Mandalorian 2: Fanoušci se můžou těšit na hranou podobu Ahsoky Tano
 

Přesněji se budou odehrávat celých 200 let před hlavními událostmi série a, jak už napovídá samotný název, budou vyprávět celou řadu příběhů z doby, kdy Galaktická republika dosahovala svého vrcholu a prožívala největší rozkvět. S tím je také pevně spojen rozkvět řádů Jediů, kteří v galaxii udržují dlouhotrvající mír a jsou popisováni jako „rytíři Jedi Kulatého stolu”. V příbězích však nepůjde pouze o Jedie, představí se i celá řada odlišných postav od pašeráků až po námezdní lovce.

Očekávat můžeme podle všeho obrovskou variaci příběhů. Na vytvoření nového Star Wars brandu se totiž podílí rozsáhlá a velice diverzní skupina tvůrců, kteří jsou všichni velkými fanoušky Star Wars a kteří podle všeho skutečně překypovali nápady a měli velkou kreativní svobodu.

Pro fandy filmů a seriálů to znamená v zásadě dvě věci. Buď vznik The High Republic můžeme brát tak, že tomhle období Galaxie se filmy a seriály nějakou dobu budou vyhýbat. A nebo to naopak pro filmy a seriály může být studnice inspirace a potenciální přístav, ve kterém by mohly jednou zakotvit. Něčemu takovému by mohly nasvědčovat i zvěsti ze začátku roku, podle kterých by se pod stejnou značku měla zařadit i nová filmová série.

Zdroj: Screenrant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Mysule | 27.03.2020 18:38
"Velice diverzní skupina" diverzantů sabotuje Star Wars. Optimismus ohledně tohoto projektu mě přešel ve chvíli, kdy se na YouTube objevily fotky tabule se seznamem toho, co tam musí být, např.: diverzita, skutečný konec, droidi, vesmír, diverzita (je tam totiž 2X), dinosauři, žádná single postava (neměli by Jediové náhodou být single?). Přijde mi to jak kdyby to psali lidi, kteří vůbec neznají Star Wars, tak si tam musí napsat, že je tam vesmír a droidi. To je přece tak samozřejmé, že ani nemá smysl to psát. Bohužel to smrdí tím, že akorát nabrali bandu diversity hires namísto fanoušků Star Wars. Koncept art s Wookiem v jediovských hadrech je taky mazec. Oblečený Wookie je stejně absurdní jako oblečený pes.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu