Black Mafia Family: 50 Cent chystá seriál o jednom z nejnebezpečnějších gangů

Black Mafia Family: 50 Cent chystá seriál o jednom z nejnebezpečnějších gangů | Fandíme seriálům
Summit Entertainment
Seriál bude inspirovám skutečným příběhem dvojice bratrů, kteří stáli u zrodu obávané detroitské mafiánské rodiny.

Curtis Jackson je světu znám spíše pod svým uměleckým jménem 50 Cent. Jako rapper si vybudoval slušnou kariéru, ale postupem času ho začala lákat i herecké a filmařská branže, takže se objevil například ve filmu Plán útěku z roku 2013 a založil také svou produkční společnost G-Unit Film and Television

Cizinka: Autorka knižní předlohy kritizuje milostnou scénu z posledního dílu
 

Právě pod jejím dohledem vznikne nový seriál Black Mafia Family pro stanici Starz. A podle prezidenta stanice Jeffreyho Hirsche jde pro 50 Centa o snový projekt:

"Tohle je projekt, pro který měl Curtis vždy neuvěřitelnou vášeň a jsme nadšení, že ho s ním jako s partnerem zrealizujeme. Black Mafia Family má všechny aspekty skvělého dramatu, ať už jde o proslulé bratry Flenoryovi nebo vysoce smrtící riziko světa, který obývali. Tahle série bud neuvěřitelnou jízdou pro publikum z celého světa."

Curtis Jackson k tomu dodal:

"Říkal jsem, že Black Mafia Family jednou přijde a bude to největší seriál v televizi. Meech a Terry jsou legendy a já jsem nadšen, že přivedu jejich příběh na Starz."

Slova o největším seriálu v televizi jsou poněkud ambiciózní, nicméně je faktem, že příběh dvojice bratrů Demetriuse "Big Meeche" a Terryho "Southwesta T" Flenoryových je opravdu zajímavý a má velký potenciál. Tohle duo sourozenců se z ulice vypracovalo na zakladatele jedné z nejvýraznějších mafiánských rodin v Detroitu osmdesátých a devadesátých minulého století, když založili drogové impérium (které expandovalo i do Atlanty a Los Angeles), ale jejich obchodní aktivity zasahovaly i do jiných odvětví, například hip-hopu, když založili vydavatelství BMF Entertainment. Nicméně, jejich vláda skončila v roce 2005, kdy byli odsouzeni ke třiceti letům ve vězení.

Na seriálové verzi jejich života se bude jako scenárista a producent podílet Randy Huggins, který pracoval například na seriálu Power, ale zatím není jasné, kdy se dočkáme premiéry.

Zdroj: CS

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

132
1
4
1
4

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu