The Walking Dead: World Beyond: Nová série láká trailerem s Rickem

The Walking Dead: World Beyond: Nová série láká trailerem s Rickem | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 19 obrázků
Druhý spin-off k Živým mrtvým slibuje propojení s mateřskou sérií.

Už delší dobu se seriál Živí mrtví i jeho první spin-off/prequel Živí mrtví: Začátek konce potýkají s odlivem diváků, ale to očividně stanici AMC netrápí tak, aby nepokračovala v rozšiřování tohoto universa. Například o další spin-off nazvaný The Walking Dead: World Beyond

Živí mrtví: Návrat Maggie v prvním traileru
 

A zatímco v případě Živých mrtvých a Živých mrtvých: Počátku konce s přímým propojením obou seriálů tvůrci úplně nespěchali (na větší crossoverové momenty jsme si museli docela dlouhou dobu počkat), tak u World Beyond je nám už před startem téhle série naznačeno, že projekt bude odkazovat na mateřskou sérii. 

Signalizují to dvě nové upoutávky, které nabízejí více méně totožné záběry v trošku jiném uspořádání. A další věc, kterou mají videa společnou je to, že se v nich objevují Rick Grimes (Andrew Lincoln) a Jadis (Pollyanna McIntosh), což je jasný odkaz na to, že World Beyond bude silně provázán s Živými mrtvými už od počátku. Kromě toho se pozornost soustředí na symbol složený ze tří kruhů, což je opět odkaz na Živé mrtvé i Počátek konce, kde jsme tento symbol viděli na helikoptérách tajemné organizace, kdy jedna odvezla právě těžce zraněného Ricka neznámo kam. 

Je tak více méně jasné, že se o téhle organizaci, známé jako CRM, dozvíme v World Beyond víc, ostatně, není to překvapení, nejen, že o sobě dala vědět v obou dosavadních seriálech Živí mrtví, ale důležitou (zápornou) roli bude mít i chystané filmové trilogii. 

Bohužel, není zatím jasné, kdy se premiéry The Walking Dead: World Beyond dočkáme. Původně byla naplánována na 12. 4. 2020, ale kvůli koronaviru byla odsunuta. Měla by se odehrát ještě tento rok, ale přesný den zatím oznámen nebyl.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu