Zaklínač: Modeři dostali podobu Henryho Cavilla do populární hry

Zaklínač: Modeři dostali podobu Henryho Cavilla do populární hry | Fandíme seriálům
CD Projekt Red/Adnan
Zobrazit dalších 19 obrázků
Fandové hry The Witcher 3 mohou Geralta "převléknout" jako Henryho Cavilla.

Knihy ze série Zaklínač jsou populární samy o sobě, nicméně tuhle značku ještě víc proslavila herní série, speciálně pak třetí díl The Witcher 3: The Wild Hunt, který je považován za jednu z nejlepších her vůbec. A bez ohledu na to, že se The Witcher 3 odehrává v době, kdy je Geralt z Rivie o dost starší než v první řadě seriálu, samozřejmě mnohé lidi napadlo, že by bylo fajn, pokud by herní verze Geralta měla tvář (a výrazně svalnatější postavu) seriálového představitele téhle postavy - sympaťáka Henryho Cavilla.

Zaklínač: Autor knižní předlohy prozradil svůj názor na Henryho Cavilla
 

A protože žijeme v době, kdy existuje nespočet moderů, kteří nemají problém věnovat svůj volný čas podobným věcem, tak se v poměrně krátké době (první řada Zaklínače měla premiéru na konci prosince minulého roku) vyrojila spousta méně či více povedených modifikacích pro hru, které upravují hlavního hrdinu tak, aby připomínal Henryho.

Některé modifikace změní Geralta tak, aby vypadal stejně mladě a poměrně nezkušeně jako v seriálu, jiné sice nabízejí vzhled Henryho, ale i s jizvami, které má herní Geralt. Stejně tak některé mody obsahují například upravený meč, amulet a brnění, aby odpovídaly seriálové podobě a nechybí ani detaily jako je "správná" délka vlasů. A samozřejmě musel být odstraněn Geraltův plnovous, který Henry v seriálu neměl. Nezbývá než poznamenat, že to dopadlo lépe než vymazání knírku kvůli filmu Justice League.

Modeři (alespoň někteří) si s úpravami vzhledu vyhráli, to se jim musí nechat. A asi není překvapením, že seriál zvedl znovu zájem o už tak velmi oblíbenou hru, kdy se po premiéře první řady znovu zvýšil na Steamu (digitální platforma pro nákup her) zájem o třetího The Witchera, kdy pár dnů po zveřejnění seriálu hrálo jen na Steamu počítačovou verzi více než sto tisíc lidí v jednu chvíli.

Pokud jde o druhou řadu seriálového Zaklínače, tak její natáčení odstartovala na začátku roku v Londýně, ale bylo zastaveno kvůli pandemii Covid-19. Aktuálně není jasné, kdy se znovu rozběhne a stejně tak není jasné, kdy se odehraje premiéra, ale dál se počítá s tím, že to bude v průběhu příštího roku.

A informace pro fanoušky Anyi Chalotry, která v seriálu ztvárnila Yennefer, najdete i mody, které změní herní Yennefer na tu seriálovou.

Dole v galerii se můžete na jednotlivé mody podvíat:

Zdroj: ScreenRant, PCGamer

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu