Ahsoka Tano: Disney je údajně připravený postavu přivést zpátky i v dalších seriálech

Ahsoka Tano: Disney je údajně připravený postavu přivést zpátky i v dalších seriálech | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 12 obrázků
Možná že Ahsoka dostane i vlastní seriál. The Mandalorianovi se dobře daří v Evropě.

Ahsokou Tano jsme se poprvé setkali v animovaném filmu Star Wars: Klonové války, později vystupovala ve stejnojmenném seriálu a stavila se i v Povstalcích. Těšit by se na ni diváci měli také v hrané formě ve druhé řadě The Mandaloriana, kde má mít tvář Rosario Dawson, ale možná, že to nebude jediný hraný seriál, kde se rytířka Jedi objeví. Dawson má údajně ve smlouvě zahrnuto účinkovat ve více seriálech.

Něco podobného mají herci u Marvelu, kteří mají smlouvu podepsanou na několik let a kromě vlastní série v rámci provázaného světa hostují ve filmech svých kolegů nebo se sejdou v týmovkách typu Avengers. Pokud Dawson podepsala něco podobného, tak by to potenciálně znamenalo, že Ahsoka může dostat prostor i v sériích s Obi-Wanem Kenobim a Cassianem Andorem. Údajně je ještě ve hře možnost, že by hrdinka mohla dostat vlastní seriál na Disney+. Zatím je potvrzené, že Ahsoka bude debutovat v hrané podobě ve druhém The Mandalorianovi. Na obrázku níže můžete vidět, jak si Dawson v roli Ahsoky představuje grafik BossLogic.

Když už jsme zmínili toho The Mandaloriana, první dvě epizody zaznamenaly v Evropě po svojí premiéře velký úspěch (alespoň podle průzkumu, při kterém analytici měřili nárůst zájmu na sociálních sítích). Streamovací služba od Disneyho se na jaře rozšířila za velkou louži a už je dostupná v Německu, Velké Británii, Irsku, Itálii, Španělsku, Francii a Rakousku. Koncem března byla platforma spuštěna v Indii. Na oznámení českého a slovenského spuštění stále čekáme.

Níže si můžete přehrát klip na další díl Klonových válek a rekonstrukci bitky z Mandaloriana.

Zdroje: The Direct, Slash Film

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu