Too Hot To Handle: Kdy a kde se točilo a jsou páry stále spolu?

Too Hot To Handle: Kdy a kde se točilo a jsou páry stále spolu? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Jeden z výherců už v minulosti vyhrál jinou randíci reality-show.

Netflix má ve své knihovně hned několik reality show, které se dají označit za velmi populární. Nedávno nabídl další a to projekt nazvaný Too Hot to Handle, který je variací na Hotel Paradise a podobné reality show, kdy se banda sexuchtivých lidí nažene na nějaké exotické místo a čeká se, co z toho bude (a asi tušíte, že to nebudou diskuse o geopolitické situaci na Blízkém východu).

The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat
 

Ovšem, v tomto případě je tu chyták. Soutěžícím je zakázáno se navzájem intimně dotýkat (platí to i pro líbání), natož provozovat sexuální aktivity. Pokud se toho dopustí, z celkové výhry 100 000 dolarů je stržena určitá částka (např. 3 000 dolarů za líbání). 

Údajným cílem pořadu je naučit účastníky navazovat hlubší vztahy. Ale co si budeme povídat, skutečným hlavním motivem je pobavit diváky tím, že jim tvůrci ukáží skupinu nadržených slečen a pánů, kteří neví, jak zvládnout to, když s nimi cloumají hormony.

Nicméně, je pravda, že se během 8 epizod vytvořily dva vcelku životaschopně působící páry. Ovšem, není žádným tajemstvím, že dvojky, které se zformují během podobných pořadů nemají často dlouhou trvanlivost. Jak to je v tomto případě? Speciálně pak s ohledem na to, že natáčení probíhalo už v březnu 2019?

Rhonda Paul a Sharron Townsend vypadali nadějně, Rhonda dokonce Sharronovi představila svého syna a duo se dohodlo na tom, že vytvoří oficiální pár. Nicméně, nezdá se, že by je aktuálně pojilo víc než přátelství. Můžeme dedukovat jen z jejich instagramových profilů, kde Sharron "lajkuje" a komentuje spoustu Rhondiných příspěvků, ovšem Rhonda Sharronovy statusy ne, přestože reaguje na příspěvky jiných soutěžících z Too Hot to Handle. Kromě toho, stěží byste u ní našli společnou fotku se Sharronem, takže to na doživotní vztah nevypadá.

Pokud jde o duo Harry Jowsey a Francesca Farago, kteří se buďto osahávali a nebo hádali, tak asi málokdo předpokládal, že jejich láska bude mít dlouhého trvání a to přesto, že se na konci první řady domlouvali, že se Harry odstěhuje za Francescou do Kanady. 

V tomto případě se zdá, že jsou buďto velmi dobří přátelé nebo tvoří pár. Nejen, že reagují na své příspěvky, ale také byl Harry v Kanadě a Francesca zase v Austrálii, odkud pochází Harry. Jak bylo řečeno, nemusí to znamenat, že jsou stále spolu, ale minimálně se přátelí, protože spolu skrze sociální sítě stále komunikují.

A když už došla řeč na Harryho, tak ten není žádným nováčkem, pokud jde o reality show. Ve své domovské Austrálii v roce 2018 zvítězil se svou tehdejší přítelkyní Georgiou Bryers v pořadu Heartbreak Island a odnesli si 100 tisíc dolarů. Nicméně, později se rozešli.

A ještě pro zajímavost: Natáčení Too Hot to Handle probíhalo v Mexiku, konkrétně v místě zvaném Punta Mita, kde se nachází luxusní resort Casa Tau. K dispozici je 12 pokojů a pokud máte zájem si jeden pronajmout, musíte ze všeho nejdřív složit vratnou zálohu ve výši 15 tisíc dolarů. Pokud jde o cenu samotných pokojů, tak ty resort nezveřejňuje, ale podle informací lidí, kteří tam byli, stojí noc pěkných 12,5 tisíce dolarů a musíte si objednat minimálně tři. Nicméně, jsou tu určité výhody, které (částečně) cenu ospravedlní. Kromě toho, že máte osobního "sluhu", který je k dispozici 24 hodin denně, tak vás také nečekají davy turistů, maximální počet hostů je 27.

Aktuálně není oficiálně potvrzeno, že vznikne druhá řada Too Hot to Handle, ale s ohledem na popularitu první řady by bylo šokem, pokud by Netflix nedal další řadě zelenou.

Zdroj: RealityTitbids, SR, Decider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu