Tenkrát poprvé: Prcičky pro rok 2020 míří na Netflix - Trailer

Tenkrát poprvé: Prcičky pro rok 2020 míří na Netflix - Trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Trailer představuje teenagerskou komedii, která se inspirovala u života komičky, herečky a scenáristky Mindy Kaling.

Mohlo by se zdá, že filmoví a seriáloví tvůrci mají pocit, že lidé v pubertě řeší jen to, jak se sexuálně vydovádět. A všichni víme, že to není fér, teenageři to řeší 90 % maximálně 95 % času.

Prostě a jednoduše, snaha skotačit v ložnici (nebo kdekoliv jinde, kde nehrozí nachytání rodiči) je námětem mnoha filmových a televizních projektů, kdy povětšinou tvůrci vsadí buďto na žánr ztřeštěné komedie nebo se snaží poujmout to více realisticky. A zdá se, že do druhé skupiny se zařadí i seriál Never Have I Ever/Tenkrát poprvé, který nabídne Netflix.

Za projektem stojí Mindy Kaling, což je herečka a filmařka, jejíž mládí, které strávila v Massachusetts, se stalo inspirací právě pro tento chystaný seriál, který bude k vidění od 27. 4. 2020.

Kaling bude spolutvůrkyní, připojí se k ní Lang Fisher, která s Kaling pracovala už na povedeném sitcomu The Mindy Project. Obě dámy se postarají o výkonnou produkci a scénáře, Fisher pak bude ještě působit jako showrunnerka.

Zápletka seriálu zní:

„Tenkrát poprvé je novou komedií o dospívání a komplikovaném životě pubertální dívky, která je součástí první současné indicko-americké generace. Roli Devi, ambiciózní středoškolské studentky maturitního ročníku, ztvární herecká začátečnice Maitreyi Ramakrishnan.“

Nově si můžete pustit trailer a ten slibuje podívanou, která bude obsahovat pár divokých chvilek, ale také vcelku uvěřitelných momentů, které dávají vědět, že Tenkrát poprvé se asi bude chtít držet při zemi a nebýt moc ujetou podívanou (takže žádný sex s koláčem). Postavy někdy lehce zavánějí karikaturou a nevyhýbají se určitým klišé, ale stále se tu bavíme o hranici snesitelnosti.

Nevypadá to tedy, že to bude jen další nudná variace na Prci, prci, prcičky, ale půjde o sérii, která je bude sem tam připomínat, nicméně půjde si svou vlastní cestou, která vypadá zábavně. Ne vždy originálně, ale zábavně ano.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu